Wpis z mikrobloga

Safari w ios8 ssie !

Losowe crashe w różnych momentach. Problemy z uploadem zdjęć, crashe przy wprowadzaniu tekstu. Miałbym to właściwie gdzieś, gdyby nie to, że robię pod tą platformę web appke. I jak teraz wytłumaczyć klientowi, że te bugi powinien do apple zgłaszać a nie do mnie ? :/

Jeszcze gdyby badziew się zawieszał zawsze w tym samym miejscu to byłoby całkiem przyjemnie. Ale niektóre rzeczy dzieją się średnio raz na 20-30 prób. Załamka....

Co robić ? Jak żyć ?

#ios

#webdev
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dob3k: Jeden bug który udało mi się potwierdzić podobny do tych co mam. Dodajesz hotmail.com do ulubionych. Wchodzisz z ulubionych, wpisujesz login i pass. W trakcie wpisywania mniej więcej w 30% przypadków safari się po prostu zamyka :)
  • Odpowiedz
@phervers: webview na iosie chyba ssie jeszcze bardziej :)

@dob3k: o ile się nie mylę, chrome na ios chodzi na tym samym enginie co safari i ma raczej niewiele wspólnego z chromem z androida czy desktopów, wszystko oczywiścię dzięki apple ;)
  • Odpowiedz
@epi: nie chodzi mi o wyszukiwanie. To akurat robia prawie tak samo szybko. Wyglad chroma ssie a przede wszystkim synchronizacja z desktopem dziala w nim tragicznie (a to juz nie wina apple)
  • Odpowiedz