Wpis z mikrobloga

@Szefu: Ja to was tu na mirko wręcz uwielbiam. Masz coś do KNP - z miejsca jesteś albo palikociarz, albo pisowiec, albo peowiec. W dupie mam ich wszystkich. Powiem Ci więcej, uwielbiam poruszać się wśród myślących tutaj zerojedynkowo i wyznających zasadę 'albo z nami albo przeciw nam' bo dostają fioła jak ktoś jednocześnie kpi z pedalstwa jak i z kuców.

Wczoraj widziałem jakieś znalezisko że JKM sugeruje zabijanie ludzi, ale ciiiii....
@Stafford: widzę ciężko idzie z myśleniem. Ja napisałem że tutaj żenada nie wynika z logo KNP na koszulce, ale akurat partii politycznej, jaka by nie była. Ta koszulka jest #!$%@?, sama idea robienia takich koszulek jest #!$%@?.
@Stafford: chodzi o to że jakbyś sobie założył koszulke PO, PIS, SLD, palikota czy innego gówna byłbyś tak samo żenujący jak z koszulką KNP. Tutaj żenada nie wynika z partii, tylko z samego faktu noszenia takiej koszulki.
@Szefu: Widziałem narodowców z różnymi symbolami, także politycznymi. Jeśli chodzi o KNP to tak, bodajże w wakacje widziałem kogoś z feniksem. Jest mnóstwo antykomunistycznej i 'antylewackiej' odzieży. Akurat teraz jest 'bum' na prawicowość, młodzi zbuntowani chcą się afiszować ze swoimi poglądami, to i ktoś na tym zgarnia kasę. Normalne.