Aktywne Wpisy

alkoJezus +21
No to teraz się osrałem
Nie wiem co się o------o wczoraj około 19⁰⁰ i zaczynam się bać
Obudziłem się jakaś godzine temu i nie mogąc z powrotem zasnąć zacząłem bawić się telefonem. Wszedłem w WhatsAppa i okazało się że wczoraj, właśnie około 19⁰⁰ wysłałem sam do siebie bardzo dziwną wiadomość
Ostatnie co pamiętam z wczoraj to że zapuściłem podkast na YT koło godziny 17⁰⁰ i walnąłem się na wyrko i najpewniej zasnąłem
Obecnie
Nie wiem co się o------o wczoraj około 19⁰⁰ i zaczynam się bać
Obudziłem się jakaś godzine temu i nie mogąc z powrotem zasnąć zacząłem bawić się telefonem. Wszedłem w WhatsAppa i okazało się że wczoraj, właśnie około 19⁰⁰ wysłałem sam do siebie bardzo dziwną wiadomość
Ostatnie co pamiętam z wczoraj to że zapuściłem podkast na YT koło godziny 17⁰⁰ i walnąłem się na wyrko i najpewniej zasnąłem
Obecnie
źródło: temp_file8372626651587661528
Pobierz
HamujPiety +23
#primemma XDDDDDDDDDDD

takie lekkie #coolstory
no więc idę do kuchni, co by odgrzać jedzenie z wczoraj na dzisiejsze śniadanie-obiad. patrze na dwa kosze - wypchane po brzegi. myślę sobie, co mi tam, idę to wyrzucić do koszy przed chałupe.
popakowałam wszystko zgrabnie ale coś mnie tknęło, żeby wziąć ze sobą klucze do domu. nie wiem dlaczego. no idę na podwórko, wyrzucam śmiecie do kubłów, odwracam sie a tu ciach mi drzwi przed nosem się zatrzaskują!
na rany chrystusa pomyślałam!!!!
dzięki bogu miałam te klucze, bo teraz siedziałabym na mrozie coś koło 4 stopnie w piżamie, aż pierwsi współlokatorzy by z roboty przyleźli.
@takasobie: #informacjanieprawdziwa
#rozowepaski nie wychodzą z kuchni, więc jak mają do niej iść? ( ͡º ͜ʖ͡º)
No i pidżama, czy piżama???????
No jak katolik to powinien pomóc w potrzebie, chyba że taki typowy cebulak katolik.