Wpis z mikrobloga

jestem leniwy :c ogólnie chodzi o stworzenie pseudo sklepu internetowego nie koniecznie prestashop, nie znam się, dlatego pytam, a wy tylko śmieszkujecie widzę ze mnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@dabek3m: Klikaj odpowiedz bo się nie wyświetlają powiadomienia, jak dla zabawy to localhost, pobierz sobie program xampp i pobierz preste i baw sie do woli na własnym kompie :P
  • Odpowiedz
@kuba206 @msq ok, ludzie kombinujecie za bardzo, pytanie brzmi czy znacie jakis hosting żeby automatycznie zainstalować jakiś shop jak wordpressa w 3sekundy, czy nie istnieje coś takiego? ;)
  • Odpowiedz
@dabek3m: Moja wiedza odnośnie darmowych hostingów zatrzymała się na yoyo.pl i takim drugim, który miał baner w topie na pół ekranu i pamiętam że problemy były z przerzuceniem zwykłych, pojedynczych skryptów. A Ty chcesz postawić na darmowym sklep i to jeszcze żeby był instalator.

Obawiam się że takich cudów to nie ma.

Opcje są
  • Odpowiedz
@Nieinterere dzięki za w miarę konkretną odpowiedź, no ale 1. po co? to się nogi poco :d 2. wykupywać nic nie będę.

Ale widzę, że nie ma takiego wynalazku :c a szkoda, kurcze darmowe instalatory wordpressa są, a shopów nyc? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@dabek3m: keed.pl - bardzo ciekawy host za darmo (bazy danych, możliwość podpięcia domeny, reklamy tylko tekstowe w stopce). Znajomy potrzebował czegoś darmowego chyba do podobnych celów jak Ty. Niestety czasem padał. Preinstalacji żadnych tam nie ma, ale instalacja presty po wrzuceniu plików na FTP jest bardzo, bardzo prosta i to też tylko kilka kliknięć.
  • Odpowiedz