Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@XpedobearX: dokładnie, nie mam nic przeciw KNP, ale mam głęboko w dupie JKM i póki on będzie kierował tą partią czy reprezentował idee wolnościowe, nic się nie zmieni. To Korwin jest cholernym problemem wolnościowców.
  • Odpowiedz
@accio: jak "robi ci się gorąco ze złości" na widok Korwina, to może poczekaj jeszcze z 10 lat, jak dojrzejesz do polityki. Wyboru dokonuje się na zimno, analizując korzyści. Głosowanie na PO, PSL, PiS, SLD korzyści nie przynosi, na TR - bo jest antydemokratyczny próg wyborczy, więc zostaje KNP.
  • Odpowiedz
@IdeaGames: KNP bez JKM nazywa się UPR. I ma 0.1% poparcia... razem z Ruchem Narodowym. Zaciśnij zęby i głosuj na KNP z JKM. Wiele osób myśli podobnie jak ty, a jednak głosuje.
  • Odpowiedz
@Matyson: Ja moją babcię już od dawna namawiam do Korwina. Tyle, że nie robię tego w stylu

Babcia, na Korwina głosuj!

Z babciami trzeba powoli, stopniowo. Zawsze jak u niej jestem i tego dnia jest jakiś program z Wiplerem, to jej mówię, że chcę obejrzeć. W czasie programu zawsze przytakuje Wiplerowi i mówię babci:"Zobacz jak ten człowiek im inteligentnie odpowiada. I zawsze taki spokojny, nie to co ta reszta hołoty,
  • Odpowiedz
@accio: a co mnie obchodzi, co sobie Korwin powie?

Korwin tak ma, że lubi gadać i cieszą go kontrowersje. Ale żeby się tym w------ć, trzeba być skrajnie niedojrzałym albo idiotą albo feministką (chociaż to ostatnie zwykle wynika z dwóch poprzednich). Sam czuję czasem pewne zażenowanie, a innym razem z kolei - pewien podziw, a to, że prognoza się sprawdziła, a to z powodu doskonałego wytłumaczenia jakiegoś zjawiska etc.

Ostatecznie w
  • Odpowiedz
@accio: ależ oczywiście, że nie, bo KNP to nie sam Korwin. W dodatku Korwin często sobie snuje po prostu rozważania - ja za rozważania obrażać się nie będę, jego sprawa, akurat sam uważam, że to, że ktoś jest politykiem nie powinno odbierać mu prawa do wyrażania swoich poglądów do woli - facet jest szczery i to jestem w stanie docenić - przynajmniej, w odróżnieniu od innych polityków, wiadomo dobrze, jakie
  • Odpowiedz