Wpis z mikrobloga

Nie rozumiem ludzi, którzy grają na konsolach. Trzeba mieć poważne problemy z głową, aby grać na 30 fpsach, płacić 300 zł za grę, która na dodatek jest bardzo okrojona względem gry na PC.

Kto wam wpoił tak głupi pomysł do głowy aby w ogóle kupować konsole? Trzeba być skończonym debilem. Płacicie za produkt, który jest mega okrojony i jeszcze się z tego cieszycie.

Idę odpalić grę na PC w 60 fps.

#pcmasterrace #konsole #ps4 #ps3 #xbox360 #xboxone #gry #bekazpodludzi
Dzimmi - Nie rozumiem ludzi, którzy grają na konsolach. Trzeba mieć poważne problemy ...

źródło: comment_ZZG6GPoVEtx8iaT0a1KFQqXf8c1BmBIz.jpg

Pobierz
  • 257
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@windows8: czyli nie dosc ze nie masz pojecia o konsolach, malo znasz sie na pc, to smiesz hejtowac konsole mimo ze nie wiesz o nich nic ? to przeciez takie normalne w tym tagu
  • Odpowiedz
@InzMovi:

Mamełe nie chciała ci dać na plejstejszion bo nie posłuży do nauki i teraz zazdrościsz innym?

dokladnie to, gosc w niewoli tyle lat musial sie zadowolic pasjansem, ze teraz postradal zmysly
  • Odpowiedz
@Dzimmi: @rss: (nawet nie chciało mi się czytać czy ktoś jeszcze jest na tyle chory że pasjans zjada konsole albo za cena 2 gier na konsole to 500zł...) Idioci wszędzie, OHOHOHO PECET TAKI ZAJEBISTY NO JAK WY MOŻECIE GRAĆ NA TYCH HEHE KONSOLACH TO JA NAWET NIE WIEM, jak tam w gimnazjum? zadanie z przyry zrobione, bo wiesz facetka znowu sie przyczepi...

#czarnolisto od góry do
  • Odpowiedz
@pqp_1: Najzwyczajniej w świecie nie doczytałem jednej rzeczy, a Ty na podstawie tego już tyle o mnie wiesz. Dobry jesteś! Nie masz zielonego pojęcia na temat mojej wiedzy ani czym się zajmuję, więc nie bądź taki hej do przodu. Obaliłeś mój argument z kartą za 450zł to gratulacje, ale to tylko tyle.
  • Odpowiedz
@InzMovi:

Trzeba mieć poważne problemy z głową żeby grać bez gwarantowanej ilości klatek

A na konsolach to gwarantują? Też macie dropy, tylko wy g---o z tym możecie zrobić bo detali nie obniżycie ( ͡°
  • Odpowiedz
@Khaine:

A na konsolach to gwarantują? Też macie, dropy, tylko wy g---o z tym możecie zrobić bo detali nie obniżycie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Różnica jest taka, że platforma jest stała i można coś z
  • Odpowiedz
@Khaine: ehh...ale dlaczego atakujesz konsolowców, nie widziałem żeby ktoś się podniecał na pc jak i na konsoli :3

sam jestem KONSOLOWCEM i PECETOWCEM i każda z tych platform ma dużo exów tylko że pc to jedna generacja która trwa, a rozłam w branży związany z brakiem exów zaczął się około 6 generacji więc bardzo nie dawno, jeśli nie miałeś okazji grać na starych konsolach to może chociaż Wikipedia i sprawdzaj
  • Odpowiedz
@inuu:

1. Oczywiście że są, bo gry są zbyt zaawansowane w dzisiejszych czasach żeby zagwarantować cokolwiek 100% czasu, szczególnie przy tych bardziej żywszych typu Bayonetta czy Devil May Cry. Ale logika nie jest mocną stroną fanbojów PCtowych.

3,4 dokładnie o tym mówię. Wystarczy popatrzeć na fora Steama zaraz po premierze gry żeby się włosy zjeżyły na głowie. Już nie wspomne o przypadkach patologicznych typu Diablo 3 czy Sim City

I
  • Odpowiedz
Nie rozumiem ludzi, którzy grają na konsolach. Trzeba mieć poważne problemy z głową, aby grać na 30 fpsach, płacić 300 zł za grę, która na dodatek jest bardzo okrojona względem gry na PC.

Kto wam wpoił tak głupi pomysł do głowy aby w ogóle kupować konsole? Trzeba być skończonym debilem. Płacicie za produkt, który jest mega okrojony i jeszcze się z tego cieszycie.

Idę odpalić grę na PC w 60 fps.

[]
  • Odpowiedz
@pqp_1: Skisłem xD Bierzesz samego Mount & Blade: Warband i instalujesz mody. Masz coś czego na konsoli jeszcze nie widzieli i nie zobaczą, na dziesiątki godzin.

Oh, macie mody prawda? ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Khaine:

To konsolowcy się podniecają swoimi exclusivami, zapominając, że na kompie jest ich 10x tyle ( ͡º ͜ʖ͡º)

Ahahahaha... Rzeczywiście, żal mi bardzo braku takich tytułów Day One: Garry's Incident czy New Reckoning ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz