Aktywne Wpisy
AntyspoIeczny +107
łeb mi paruje, że żymianom udało się skutecznie wmówić babom-millenialsom i babom-zetkom że ciąża to najgorsze nieszczęście jakie może je spotkać w życiu
pamiętam że w Polsce jeszcze 20 lat temu to było coś zupełnie nautralnego, dziewczynki przygotowywały się do roli od dzieciństwa bawiąc się lalkami, nastolatki marząc o mężu marzyły też od razu o dzieciach i z rozmaślonym wyrazem twarzy słuchały opowieści starszych od siebie bab o ciąży i macierzyństwie
jak
pamiętam że w Polsce jeszcze 20 lat temu to było coś zupełnie nautralnego, dziewczynki przygotowywały się do roli od dzieciństwa bawiąc się lalkami, nastolatki marząc o mężu marzyły też od razu o dzieciach i z rozmaślonym wyrazem twarzy słuchały opowieści starszych od siebie bab o ciąży i macierzyństwie
jak
L24D +67
Kto wam wpoił tak głupi pomysł do głowy aby w ogóle kupować konsole? Trzeba być skończonym debilem. Płacicie za produkt, który jest mega okrojony i jeszcze się z tego cieszycie.
Idę odpalić grę na PC w 60 fps.
#pcmasterrace #konsole #ps4 #ps3 #xbox360 #xboxone #gry #bekazpodludzi
Nie
dokladnie to, gosc w niewoli tyle lat musial sie zadowolic pasjansem, ze teraz postradal zmysly
#czarnolisto od góry do
A na konsolach to gwarantują? Też macie dropy, tylko wy g---o z tym możecie zrobić bo detali nie obniżycie ( ͡°
Różnica jest taka, że platforma jest stała i można coś z
1.dropy są na pc i konsolach :3
2.vsync kwestia
sam jestem KONSOLOWCEM i PECETOWCEM i każda z tych platform ma dużo exów tylko że pc to jedna generacja która trwa, a rozłam w branży związany z brakiem exów zaczął się około 6 generacji więc bardzo nie dawno, jeśli nie miałeś okazji grać na starych konsolach to może chociaż Wikipedia i sprawdzaj
1. Oczywiście że są, bo gry są zbyt zaawansowane w dzisiejszych czasach żeby zagwarantować cokolwiek 100% czasu, szczególnie przy tych bardziej żywszych typu Bayonetta czy Devil May Cry. Ale logika nie jest mocną stroną fanbojów PCtowych.
3,4 dokładnie o tym mówię. Wystarczy popatrzeć na fora Steama zaraz po premierze gry żeby się włosy zjeżyły na głowie. Już nie wspomne o przypadkach patologicznych typu Diablo 3 czy Sim City
I
Kto wam wpoił tak głupi pomysł do głowy aby w ogóle kupować konsole? Trzeba być skończonym debilem. Płacicie za produkt, który jest mega okrojony i jeszcze się z tego cieszycie.
Idę odpalić grę na PC w 60 fps.
[]
co najlepsze, do wszystkich pctowych exow wystarczy pc za 999 zl
Jak Lewica z Prawicą xD
Oh, macie mody prawda? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ahahahaha... Rzeczywiście, żal mi bardzo braku takich tytułów Day One: Garry's Incident czy New Reckoning (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)