Wpis z mikrobloga

Nie rozumiem ludzi, którzy grają na konsolach. Trzeba mieć poważne problemy z głową, aby grać na 30 fpsach, płacić 300 zł za grę, która na dodatek jest bardzo okrojona względem gry na PC.

Kto wam wpoił tak głupi pomysł do głowy aby w ogóle kupować konsole? Trzeba być skończonym debilem. Płacicie za produkt, który jest mega okrojony i jeszcze się z tego cieszycie.

Idę odpalić grę na PC w 60 fps.

#pcmasterrace #konsole #ps4 #ps3 #xbox360 #xboxone #gry #bekazpodludzi
Dzimmi - Nie rozumiem ludzi, którzy grają na konsolach. Trzeba mieć poważne problemy ...

źródło: comment_ZZG6GPoVEtx8iaT0a1KFQqXf8c1BmBIz.jpg

Pobierz
  • 257
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Khaine: Mody pojawiały się już od dawna na konsolach, poczytaj trochę i historii modowania gier na konsolach, gdzieś musi być taki temat na necie xD
  • Odpowiedz
@pqp_1: > 999 zl, tyle starczy na pc zeby pograc we wszystko, jak skupimy sie tylko na jakiejs czesci gier, cena spadnie nawet do 600-700 zl

uuuuuu.... ale ze skrajności w skrajność nie popadajmy bo wiem jak to się skończy, zaraz ktoś napisze że gra na konsole to 600zl używana i 5 fps 240x120, a pc za 200zł 16k xD
  • Odpowiedz
@InzMovi: kupiles pc ze zintegrowana intelowska grafika, to jest blad

co mam wymieniac ? to ja jestem konsolowcem, niech pctowiec wymieni swoje gry ktoych nie odpale
  • Odpowiedz
@Khaine @pqp_1: Argument PCtowców był że CYTUJĘ

"999 zl, tyle starczy na pc zeby pograc we wszystko, jak skupimy sie tylko na jakiejs czesci gier, cena spadnie nawet do 600-700 zl"

"Trzeba mieć poważne problemy z głową, aby grać na
  • Odpowiedz