Aktywne Wpisy
Marek_Tempe +1101
Miałem sąsiada autystę, 33 lata, fascynat kosmosu, fantastyki, filozofii, Człowiek. Mieszkał z Ojcem, inżynierem w firmie lotniczej , Matka zmarła na raka jak miał 12 lat. Pracował w klasycznym "ochronnym" januszeksie. Miał lunetę, którą nie raz patrzylismy w niebo. W 2017 dorobił się refraktora, zabrał go na pola w nocy niedaleko osiedla, naszły go miejscowe sebiksy, skopały jego, zniszczyły sprzęt. Powiesił się tydzień później.:( Spij spokojnie Michał.
#feels
#feels
Milo900 +4
Cierpię na nerwicę lękową zwiazana z moim stanem zdrowia. Przez ostatnie miesiace badan z krwi nic nie wyszlo. Dzisiaj troche sie ruszalem (sprzatalem itp.), i czulem w lewej noce delikatny ból.
Generalnie jak leze nic nie boli. Byl to bol w tym kolku. Czy isc na sor bo to zakrzepica i moge zaraz wykitować?
Nie mam widocznych zyl, obrzeku nogi, ciezkosci nogi. Nie chce zbytnio ruszac tej nogi zeby skrzep się nie
Generalnie jak leze nic nie boli. Byl to bol w tym kolku. Czy isc na sor bo to zakrzepica i moge zaraz wykitować?
Nie mam widocznych zyl, obrzeku nogi, ciezkosci nogi. Nie chce zbytnio ruszac tej nogi zeby skrzep się nie
isc na sor?
- tak 30.8% (274)
- nie 69.2% (617)
Kto wam wpoił tak głupi pomysł do głowy aby w ogóle kupować konsole? Trzeba być skończonym debilem. Płacicie za produkt, który jest mega okrojony i jeszcze się z tego cieszycie.
Idę odpalić grę na PC w 60 fps.
#pcmasterrace #konsole #ps4 #ps3 #xbox360 #xboxone #gry #bekazpodludzi
Komentarz usunięty przez autora
uuuuuu.... ale ze skrajności w skrajność nie popadajmy bo wiem jak to się skończy, zaraz ktoś napisze że gra na konsole to 600zl używana i 5 fps 240x120, a pc za 200zł 16k xD
co mam wymieniac ? to ja jestem konsolowcem, niech pctowiec wymieni swoje gry ktoych nie odpale
widze tam tylko 4-5 gier w ktore pogram na np 720-1080p i medium/high, reszta to bedzie ultra 1080p na pc za 999 zl
"999 zl, tyle starczy na pc zeby pograc we wszystko, jak skupimy sie tylko na jakiejs czesci gier, cena spadnie nawet do 600-700 zl"
"Trzeba mieć poważne problemy z głową, aby grać na