Aktywne Wpisy
Adek92 +10
Mireczki, mam ciekawą sytuację w mojej rodzinie z potencjalnym ku..stwem w tle.
Mam chrzestną mieszkającą na wsi, ta zaś ma córkę w wieku studenckim.
Wszyscy moi domownicy mieliśmy ją przez całe życie za mało kumatą i nieroztropną, ale nie wiedziałem że aż tak ! Po tym, jak rok temu nie zdała matury, zaczęła się kręcić po sklepach jako sprzedawca, następnie pojechała do Niemiec gdzieś z koleżanką do jakiejś pracy w polu i
Mam chrzestną mieszkającą na wsi, ta zaś ma córkę w wieku studenckim.
Wszyscy moi domownicy mieliśmy ją przez całe życie za mało kumatą i nieroztropną, ale nie wiedziałem że aż tak ! Po tym, jak rok temu nie zdała matury, zaczęła się kręcić po sklepach jako sprzedawca, następnie pojechała do Niemiec gdzieś z koleżanką do jakiejś pracy w polu i
Hejo #bezsennosc
Od dawna mam z bezsennością problem. Zaczęło się od depresji i mega obciążenia psychicznego w nowej pracy. Ale zostałam w niej kilka lat.
Najpierw nie mogłam zasnąć jak miałam do pracy na 4 rano.. Noc nieprzespana. Potem gdy miałam na popoludnie, też nie mogłam zasnąć. Na nocki też się bałam że się nie wyspie.
Zmieniłam tę robotę, ale teraz to już w ogóle nie mogę spać kiedy na następny dzień
Od dawna mam z bezsennością problem. Zaczęło się od depresji i mega obciążenia psychicznego w nowej pracy. Ale zostałam w niej kilka lat.
Najpierw nie mogłam zasnąć jak miałam do pracy na 4 rano.. Noc nieprzespana. Potem gdy miałam na popoludnie, też nie mogłam zasnąć. Na nocki też się bałam że się nie wyspie.
Zmieniłam tę robotę, ale teraz to już w ogóle nie mogę spać kiedy na następny dzień
Kto wam wpoił tak głupi pomysł do głowy aby w ogóle kupować konsole? Trzeba być skończonym debilem. Płacicie za produkt, który jest mega okrojony i jeszcze się z tego cieszycie.
Idę odpalić grę na PC w 60 fps.
#pcmasterrace #konsole #ps4 #ps3 #xbox360 #xboxone #gry #bekazpodludzi
musisz miec strasznie nudne zycie skoro obchodzi cie to co robia inni
@pqp_1: o, to ciekawe, bo tutaj dokładnie tego samego argumentu użył zwolennik komputerów, a ty go zaatakowałeś. ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
@fenomenalnie_miotam: Prawda boli?
Komentarz usunięty przez moderatora
A nawet dwóch @windows8.
Exlusivy na ps3 gora 2-3 fajne, do tego brak strategii.
U mnie konsola robi za Blu-Ray.
@rss: za malo przekreciles liczby. Stare gry kupowane na allegro z wyprzedazy na kilka osob to koszt od 400zl osoba za wersje cyfrowa. Tami infanous pudelkowy na wyprzedazy w biedrze od 1200zl. Drugi blad - konsole nie wyciagaja 30 fps. Exclusivy w menu wyciagaja do 15 fps. 1080p to tez marzenie, gora 320x240.
No i trzeci blad