Wpis z mikrobloga

Nie rozumiem ludzi, którzy grają na konsolach. Trzeba mieć poważne problemy z głową, aby grać na 30 fpsach, płacić 300 zł za grę, która na dodatek jest bardzo okrojona względem gry na PC.

Kto wam wpoił tak głupi pomysł do głowy aby w ogóle kupować konsole? Trzeba być skończonym debilem. Płacicie za produkt, który jest mega okrojony i jeszcze się z tego cieszycie.

Idę odpalić grę na PC w 60 fps.

#pcmasterrace #konsole #ps4 #ps3 #xbox360 #xboxone #gry #bekazpodludzi
źródło: comment_ZZG6GPoVEtx8iaT0a1KFQqXf8c1BmBIz.jpg
  • 257
@pqp_1:

haha xD, nawet nie dyskutuje, mam zdecydowanie duzo wieksza wiedze od ciebie i nie musze ci tego tlumaczyc

Jak Ty możesz mieć jakąkolwiek większą wiedzę od kogokolwiek jeżeli nawet przy tak prostym wyborze jak PC vs konsola podejmujesz tak głupią decyzję jaką jest konsola? Weź Ty najpierw zacznij logicznie myśleć, a potem mierz się na wiedzę.
@Dzimmi: wiedze ? a moze gust idioto xD

przeciez wiem ze pc maja lepsza grafike, co z tego skoro tam nie pogram w destiny czy driveclub

czekam na te przyklady darmowych gier ktore sa lata swietlne przed konsolami, napiszesz czy przyznasz ze jestes kretynem
@Dzimmi: aaa, pasjans zjada nasze gry

i chce konkretne tytuly, mozer jakis ranking, czy recenzje to potwierdza, bo chyba nie mowisz o swoim #!$%@? guscie ? zapewne masz jakies inne kryteria oceny
@windows8: czy ty rozumiesz co mowisz?

twoja karta za 450 generuje 30 fps w ultra, jesli chcial bys 60 fps, to wygenerowala by ona moze max low/medium, na ps4 mam high 60 fps 900p, dalej twierdzisz ze to to samo? zacznij sie uczyc niz pisac bzdury
@pqp_1: Nie twierdzę. Przestałem twierdzić tuż po tym jak skapnąłem się, że nie doczytałem, że na PS4 jednak idzie 60fps. Mój błąd :) Napisałem zgodnie z prawdą, że na pewno wyciśnie więcej niż 30 na ustawieniach z PS4, ale ile? Nie wiem, można tylko zgadywać bez testów.
@DanielPlainview: ale on twierdzi z uporem maniaka ze pasjans lepszy, czy gry z rankingu top free pc games sa lepsze, to juz jest niemozliwe by mu przetlumsczyc, lub pisac z nim na ten temat ()
@windows8: czyli nie dosc ze nie masz pojecia o konsolach, malo znasz sie na pc, to smiesz hejtowac konsole mimo ze nie wiesz o nich nic ? to przeciez takie normalne w tym tagu
@Dzimmi:

Nie rozumiem ludzi, którzy grają na konsolach.

Nie musisz

Trzeba mieć poważne problemy z głową, aby grać na 30 fpsach, płacić 300 zł za grę, która na dodatek jest bardzo okrojona względem gry na PC.

Trzeba mieć poważne problemy z głową żeby grać bez gwarantowanej ilości klatek, bez vsync, chrzanić się z Windowsem, instalacjami i powszechnym DRMem. I gdzie ty masz okrojone wersje gier? JEŚLI W OGÓLE PC ma port,
@InzMovi:

Mamełe nie chciała ci dać na plejstejszion bo nie posłuży do nauki i teraz zazdrościsz innym?

dokladnie to, gosc w niewoli tyle lat musial sie zadowolic pasjansem, ze teraz postradal zmysly
@Dzimmi: @rss: (nawet nie chciało mi się czytać czy ktoś jeszcze jest na tyle chory że pasjans zjada konsole albo za cena 2 gier na konsole to 500zł...) Idioci wszędzie, OHOHOHO PECET TAKI ZAJEBISTY NO JAK WY MOŻECIE GRAĆ NA TYCH HEHE KONSOLACH TO JA NAWET NIE WIEM, jak tam w gimnazjum? zadanie z przyry zrobione, bo wiesz facetka znowu sie przyczepi...

#czarnolisto od góry do dołu z wyjątkami bo
@pqp_1: Najzwyczajniej w świecie nie doczytałem jednej rzeczy, a Ty na podstawie tego już tyle o mnie wiesz. Dobry jesteś! Nie masz zielonego pojęcia na temat mojej wiedzy ani czym się zajmuję, więc nie bądź taki hej do przodu. Obaliłeś mój argument z kartą za 450zł to gratulacje, ale to tylko tyle.
@InzMovi:

Trzeba mieć poważne problemy z głową żeby grać bez gwarantowanej ilości klatek

A na konsolach to gwarantują? Też macie dropy, tylko wy gówno z tym możecie zrobić bo detali nie obniżycie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

bez vsync,

Masz w sterownikach do graf.

chrzanić się z Windowsem

Rok linuksa, czy w ogóle wyrzekasz się piekielnej maszyny jaką jest PC? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Khaine:

A na konsolach to gwarantują? Też macie, dropy, tylko wy gówno z tym możecie zrobić bo detali nie obniżycie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Różnica jest taka, że platforma jest stała i można coś z tym zrobić, np adaptive vsync.

Masz w sterownikach do graf.

I na potęgę to sobie wyłączacie "bo laguje"

Rok linuksa, czy w ogóle wyrzekasz się piekielnej maszyny jaką jest PC? ( ͡
@Khaine: tak sobie odpowiem bo stoję po 2 stronach xD

1.dropy są na pc i konsolach :3

2.vsync kwestia gier

3,4.nie rozumiem co jest trudnego w zainstalowaniu gry na pc choć często są problemy z uruchomieniem błędami i stabilnością gry.

5.no nie ma się co chwalić że crackujesz gry czyli prawdopodobnie je kradniesz, na konsolach drm jest rzadko i dotyczy głownie gier zakupionych online, czyli to samo co steam.

A wy
@Khaine: ehh...ale dlaczego atakujesz konsolowców, nie widziałem żeby ktoś się podniecał na pc jak i na konsoli :3

sam jestem KONSOLOWCEM i PECETOWCEM i każda z tych platform ma dużo exów tylko że pc to jedna generacja która trwa, a rozłam w branży związany z brakiem exów zaczął się około 6 generacji więc bardzo nie dawno, jeśli nie miałeś okazji grać na starych konsolach to może chociaż Wikipedia i sprawdzaj jak
@inuu:

1. Oczywiście że są, bo gry są zbyt zaawansowane w dzisiejszych czasach żeby zagwarantować cokolwiek 100% czasu, szczególnie przy tych bardziej żywszych typu Bayonetta czy Devil May Cry. Ale logika nie jest mocną stroną fanbojów PCtowych.

3,4 dokładnie o tym mówię. Wystarczy popatrzeć na fora Steama zaraz po premierze gry żeby się włosy zjeżyły na głowie. Już nie wspomne o przypadkach patologicznych typu Diablo 3 czy Sim City

I tak
Nie rozumiem ludzi, którzy grają na konsolach. Trzeba mieć poważne problemy z głową, aby grać na 30 fpsach, płacić 300 zł za grę, która na dodatek jest bardzo okrojona względem gry na PC.

Kto wam wpoił tak głupi pomysł do głowy aby w ogóle kupować konsole? Trzeba być skończonym debilem. Płacicie za produkt, który jest mega okrojony i jeszcze się z tego cieszycie.

Idę odpalić grę na PC w 60 fps.

[]
@pqp_1: Skisłem xD Bierzesz samego Mount & Blade: Warband i instalujesz mody. Masz coś czego na konsoli jeszcze nie widzieli i nie zobaczą, na dziesiątki godzin.

Oh, macie mody prawda? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Khaine:

To konsolowcy się podniecają swoimi exclusivami, zapominając, że na kompie jest ich 10x tyle ( ͡º ͜ʖ͡º)

Ahahahaha... Rzeczywiście, żal mi bardzo braku takich tytułów Day One: Garry's Incident czy New Reckoning ( ͡ ͜ʖ ͡)