Aktywne Wpisy
HerlockSholmes +63
Poseł Grzegorz Braun w trybie interwencji poselskiej usuwa z budynku sądu propagandową choinkę, która nie licowała z powagą sądu. Brawo!
#konfederacja #polska #ukraina #policja #prawo #bekazlewactwa #polityka
#konfederacja #polska #ukraina #policja #prawo #bekazlewactwa #polityka
Damasweger +68
Kolega z pracy poprosił mnie o przysługę - miałem podjechać kilka kilometrów jego samochodem. Wsiadam, sięgam po pas, a on na to "nieee, nie zapinaj, ja mam wtyczkę" xD Powiedziałem mu, że ja bez pasów nie jeżdżę, wypiąłem tą durną wtyczkę i zapiąłem normalnie pas.
Jest tyle badań i eksperymentów potwierdzających skuteczność pasów, że trzeba być szurem, by w nie nie wierzyć. Są też filmiki, nawet na yt, jak fajnie katapultuje ludzie
Jest tyle badań i eksperymentów potwierdzających skuteczność pasów, że trzeba być szurem, by w nie nie wierzyć. Są też filmiki, nawet na yt, jak fajnie katapultuje ludzie
Kto wam wpoił tak głupi pomysł do głowy aby w ogóle kupować konsole? Trzeba być skończonym debilem. Płacicie za produkt, który jest mega okrojony i jeszcze się z tego cieszycie.
Idę odpalić grę na PC w 60 fps.
#pcmasterrace #konsole #ps4 #ps3 #xbox360 #xboxone #gry #bekazpodludzi
Jak Ty możesz mieć jakąkolwiek większą wiedzę od kogokolwiek jeżeli nawet przy tak prostym wyborze jak PC vs konsola podejmujesz tak głupią decyzję jaką jest konsola? Weź Ty najpierw zacznij logicznie myśleć, a potem mierz się na wiedzę.
przeciez wiem ze pc maja lepsza grafike, co z tego skoro tam nie pogram w destiny czy driveclub
czekam na te przyklady darmowych gier ktore sa lata swietlne przed konsolami, napiszesz czy przyznasz ze jestes kretynem
zupełnie tak jak ty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
i chce konkretne tytuly, mozer jakis ranking, czy recenzje to potwierdza, bo chyba nie mowisz o swoim #!$%@? guscie ? zapewne masz jakies inne kryteria oceny
dla mnie jestes typowym atencjuszem
twoja karta za 450 generuje 30 fps w ultra, jesli chcial bys 60 fps, to wygenerowala by ona moze max low/medium, na ps4 mam high 60 fps 900p, dalej twierdzisz ze to to samo? zacznij sie uczyc niz pisac bzdury
Nie muszę mieć super pc z mega GPU, żeby raz na tydzień zagrać przez godzinę w fife lub jakieś rajdy.
Nie musisz
Trzeba mieć poważne problemy z głową żeby grać bez gwarantowanej ilości klatek, bez vsync, chrzanić się z Windowsem, instalacjami i powszechnym DRMem. I gdzie ty masz okrojone wersje gier? JEŚLI W OGÓLE PC ma port,
dokladnie to, gosc w niewoli tyle lat musial sie zadowolic pasjansem, ze teraz postradal zmysly
#czarnolisto od góry do dołu z wyjątkami bo
A na konsolach to gwarantują? Też macie dropy, tylko wy gówno z tym możecie zrobić bo detali nie obniżycie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Masz w sterownikach do graf.
Rok linuksa, czy w ogóle wyrzekasz się piekielnej maszyny jaką jest PC? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Różnica jest taka, że platforma jest stała i można coś z tym zrobić, np adaptive vsync.
I na potęgę to sobie wyłączacie "bo laguje"
1.dropy są na pc i konsolach :3
2.vsync kwestia gier
3,4.nie rozumiem co jest trudnego w zainstalowaniu gry na pc choć często są problemy z uruchomieniem błędami i stabilnością gry.
5.no nie ma się co chwalić że crackujesz gry czyli prawdopodobnie je kradniesz, na konsolach drm jest rzadko i dotyczy głownie gier zakupionych online, czyli to samo co steam.
sam jestem KONSOLOWCEM i PECETOWCEM i każda z tych platform ma dużo exów tylko że pc to jedna generacja która trwa, a rozłam w branży związany z brakiem exów zaczął się około 6 generacji więc bardzo nie dawno, jeśli nie miałeś okazji grać na starych konsolach to może chociaż Wikipedia i sprawdzaj jak
1. Oczywiście że są, bo gry są zbyt zaawansowane w dzisiejszych czasach żeby zagwarantować cokolwiek 100% czasu, szczególnie przy tych bardziej żywszych typu Bayonetta czy Devil May Cry. Ale logika nie jest mocną stroną fanbojów PCtowych.
3,4 dokładnie o tym mówię. Wystarczy popatrzeć na fora Steama zaraz po premierze gry żeby się włosy zjeżyły na głowie. Już nie wspomne o przypadkach patologicznych typu Diablo 3 czy Sim City
I tak
Kto wam wpoił tak głupi pomysł do głowy aby w ogóle kupować konsole? Trzeba być skończonym debilem. Płacicie za produkt, który jest mega okrojony i jeszcze się z tego cieszycie.
Idę odpalić grę na PC w 60 fps.
[]
co najlepsze, do wszystkich pctowych exow wystarczy pc za 999 zl
Jak Lewica z Prawicą xD
Oh, macie mody prawda? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ahahahaha... Rzeczywiście, żal mi bardzo braku takich tytułów Day One: Garry's Incident czy New Reckoning (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)