Aktywne Wpisy
byferdo +234
W Bieszczadach też niezadowolonych klientów trzymają krótko ( ͡º ͜ʖ͡º) #marketing #marketinginternetowy #gastronomia #bieszczady
NightWing +61
Ale mnie barberka urządziła :(. Kark zjechany na maksa, przez brak umiejętności obsługi trymera. Pani Ania zwaliła to na moją skórę i że tak często u innych klientów się zdarza. Po czym skasowała mnie za wizytę. W domu jak zobaczyłem te ślady to przecież to wygląda jakby mnie ktoś nożem zaatakował. Szefowa powiedziała, że do godziny ślady zejdą xd. Poprosiłem o zwrot kasy to sobie kupię chociaż octenisept.
#!$%@? nigdy więcej barberów.
#!$%@? nigdy więcej barberów.
Kto wam wpoił tak głupi pomysł do głowy aby w ogóle kupować konsole? Trzeba być skończonym debilem. Płacicie za produkt, który jest mega okrojony i jeszcze się z tego cieszycie.
Idę odpalić grę na PC w 60 fps.
#pcmasterrace #konsole #ps4 #ps3 #xbox360 #xboxone #gry #bekazpodludzi
zupełnie tak jak ty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
i chce konkretne tytuly, mozer jakis ranking, czy recenzje to potwierdza, bo chyba nie mowisz o swoim #!$%@? guscie ? zapewne masz jakies inne kryteria oceny
dla mnie jestes typowym atencjuszem
twoja karta za 450 generuje 30 fps w ultra, jesli chcial bys 60 fps, to wygenerowala by ona moze max low/medium, na ps4 mam high 60 fps 900p, dalej twierdzisz ze to to samo? zacznij sie uczyc niz pisac bzdury
Nie muszę mieć super pc z mega GPU, żeby raz na tydzień zagrać przez godzinę w fife lub jakieś rajdy.