Wpis z mikrobloga

Nie rozumiem ludzi, którzy grają na konsolach. Trzeba mieć poważne problemy z głową, aby grać na 30 fpsach, płacić 300 zł za grę, która na dodatek jest bardzo okrojona względem gry na PC.

Kto wam wpoił tak głupi pomysł do głowy aby w ogóle kupować konsole? Trzeba być skończonym debilem. Płacicie za produkt, który jest mega okrojony i jeszcze się z tego cieszycie.

Idę odpalić grę na PC w 60 fps.

#pcmasterrace #konsole #ps4 #ps3 #xbox360 #xboxone #gry #bekazpodludzi
Pobierz Dzimmi - Nie rozumiem ludzi, którzy grają na konsolach. Trzeba mieć poważne problemy ...
źródło: comment_ZZG6GPoVEtx8iaT0a1KFQqXf8c1BmBIz.jpg
  • 257
@Dzimmi: aaa, pasjans zjada nasze gry

i chce konkretne tytuly, mozer jakis ranking, czy recenzje to potwierdza, bo chyba nie mowisz o swoim #!$%@? guscie ? zapewne masz jakies inne kryteria oceny
@windows8: czy ty rozumiesz co mowisz?

twoja karta za 450 generuje 30 fps w ultra, jesli chcial bys 60 fps, to wygenerowala by ona moze max low/medium, na ps4 mam high 60 fps 900p, dalej twierdzisz ze to to samo? zacznij sie uczyc niz pisac bzdury
@pqp_1: Nie twierdzę. Przestałem twierdzić tuż po tym jak skapnąłem się, że nie doczytałem, że na PS4 jednak idzie 60fps. Mój błąd :) Napisałem zgodnie z prawdą, że na pewno wyciśnie więcej niż 30 na ustawieniach z PS4, ale ile? Nie wiem, można tylko zgadywać bez testów.
@DanielPlainview: ale on twierdzi z uporem maniaka ze pasjans lepszy, czy gry z rankingu top free pc games sa lepsze, to juz jest niemozliwe by mu przetlumsczyc, lub pisac z nim na ten temat ()