Wpis z mikrobloga

@Cybe: sam używam Mionix Naos 8200, zajebiście się chwyta i poleciłbym każdemu myszki z tej serii, ale są troszkę drogawe.

Używałem też Zowie FK i WMO 1.1, w tej pierwszej (przynajmniej mi) przeszkadzały przyciski po bokach, które wciąż przypadkowo wciskałem i do tego laser w tej myszce czasem szwankuje, chyba że miałem taki gupi model (mysz była nowa). Druga to praktycznie kopia pierwszej (w ergonomii, chwycie etc), ale bez przycisków
  • Odpowiedz
  • 0
@wygralemSmycz: myszki za 50 zł nie mają startu do tych za 250 zł. No ale co ty tam wiesz, w końcu siedzisz na takiej za 20 zł i wystarczy.

To tak samo jak ludzie którzy piszą "po co komu te drogie dziwne dyski ssd, przecież za tą samą cenę mam 5x większy HDD. Idioci z ssd!".

@Cybe: ja tam polecę sensei czy sensei raw (sensor ten sam, tylko
  • Odpowiedz
  • 0
@Groove:

@wygralemSmycz: gdzie ja napisałem, że myszka da

mi skilla?

Nie zmienia to faktu że tanie myszki się gubią i nie działają tak płynnie jak droższe. Do tego tanie myszki mają gówniane mikrostyki i po pół roku / roku pojawia się podwójny klik, czy w ogóle przestają działać przyciski a scroll wariuje i przewija 5x dalej albo cofa. Przerobiłem już w życiu 10 myszek, 9 z nich to
  • Odpowiedz
@Cybe: Zowie fk1 kupowałbym teraz, wcześniej kupiłem SS Rival i jest bardzo fajna, gumowe boki, ręka się nie ślizga, jest bardzo wytrzymała bo już kilka razy poleciała i zero jakichkolwiek uszkodzeń czy zadrapań.
  • Odpowiedz