Wpis z mikrobloga

@kwsap: Patrz, ten nowy też jakiś c-----y był. O ile w ogóle istniał ( ). Bo niby taki super facet, a chciała się z SamcemAlfa spotkać. Teraz chce się zabić bo nie ma powodu by żyć, to znaczy, że z tym nowym też zerwała? ( ͡ ͜ʖ ͡)

@Dezzerter
  • Odpowiedz
@Everybody: Macie krew na rękach. Tak, krew. Wiecie co się właśnie stało? Właśnie zdzwonił do mnie ojciec Pitrasi! - okazało się, że dziewczyna popełniła s---------o. Powiesiła się, zostawił list pożegnalny, w którym napisała, że nie może znieść szykanowania jej w internecie. Brawo. Mam nadzieję, że odpowiednie kroki zostaną podjęte, zostało już złożone zawiadomienie prokuratury. Czemu nie możecie normalnie pisać, komentować, rozmawiać tylko musicie szykanować najsłabszych? Nawet sobie nie wyobrażacie co
  • Odpowiedz
Brechtam okrutnie. D------a do pieca potężnie i czego się spodziewała? Najpierw pisała, że nie usunie konta. Potem widziałamm, że napisała, że konto niedługo usuwa bo już jej nie będzie potrzebne - HEHE. Nie będzie potrzebne największej atencjuszce tagu #gorzkiezale? To ci dopiero. Do tego zabijać się będzie - mój boże - trochę więcej dystansu do internetu życzę na przyszłość.

Nigdy nie zrozumiem ludzi piorących własne brudy w takich miejscach jak
  • Odpowiedz
@Everybody: Moje mirko, takie piękne :) Pitrasia była chyba pierwszą osobą, która trafiła na moją #czarnolisto (albo ona albo takasobie, nie pamiętam) Zatoczyła koło, niech ktoś wstawi ten obrazek od zielonki przez szczyt atencji do usunięcia konta xD
  • Odpowiedz