Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
OLEJ KOKOSOWY - ŚWIETNY KOSMETYK DO ZADAŃ SPECJALNYCH

Olej kokosowy jest powszechnie znany i stosowany w kuchni do smażenia czy pieczenia. W Europie stosunkowo niedawno doceniono jego dobroczynny wpływ na urodę i zaczęto dodawać do różnych kosmetyków. W Afryce i Azji kobiety używają go w czystej postaci do pielęgnacji już od wieków. Na czym...
z- 0
- #
- #
- #
- #
- #
- #


















