Najczęściej popełniane błedy przy wypieku pizzy w domu
Ziomeczek pięknie wypunktował. Bardzo przydatne wskazówki.
z- 6
- #
- #
- #
- #
Ziomeczek pięknie wypunktował. Bardzo przydatne wskazówki.
zMój stary nagrał dość krótki i konkretny film jak zrobić ciasto neapolitańskie w domu, prosto i bez zbędnych udziwnień. Przepis na bazie wytycznych Associazione Verace Pizza Napoletana.
zTym razem przednia szyba.
zJanusz Kowalski poinformował w środę rano, że odchodzi z Suwerennej Polski. "Teraz skupiam się na merytorycznej pracy w
zMój niebieski powie Wam dlaczego większość tutoriali pomija najważniejszą kwestię. tl;dr nie ściągacie druta.
zPodstawy miernictwa.
zOgromny pożar w Siemianowicach Śląskich. Ogień pojawił się w piątek na terenie składowiska odpadów. Kłęby czarnego dymu
zMój stary założył swojego YouTuba i uważa, że każdy powinien wiedzieć jak pokroić kurczaka. Serio? Można kupić pokrojonego. Ale i tak wrzucam, to dobry chłopak.
z2 613 926 koron szwedzkich zebrano na pomoc rodzinie Michała Janickiego zamordowanego w Sztokholmie - poinformowali inicjatorzy dwóch kwest.
zJaki kamień? Dlaczego kamień, a nie ostrzałka?
zWłaściwie co z tego. Ale i tak fajnie wytłumaczona różnica między dwoma stylami neapolitańskimi - klasycznym i nowoczesnym.
zMój niebieski myśli, że jest młody i że zostanie jutuberem. Mimo wszystko polecam to wideo, jeśli lubicie mieć w kuchni ostre noże.
zNa głównej +1000 wykopów z płomieniem ma jakiś gówno-tekst, z gówno-portalu (krknews), z 2017 roku. Dlaczego tak się stało? Kto do tego dopuścił? O taki Wypok nic nie robiłam?
zNajpopularniejszy styl pizzy na świecie. A do jego wiernego odtworzenia wystarczy domowy piekarnik, bez żadnych sztuczek. Za przepis podziękujcie mojemu niebieskiemu.
zJa wiem, że suszony dobry nawet na surowo, ale jednak #samachemia
zMój niebieski opublikował przepis na najlepszą pizzę neapolitańską. Nie jest przesadnie łatwy czy ultra-szybki, ale lepszej domowej pizzy nigdy nie jedliście. Do zrobienia w domu, bez kamieni do pizzy, pieców i zagranicznych mąk. Koszt jednego placka: ok. 2,60 zł. Nie musicie czytać długiego wstępu.
zBo pamiętajcie, jak mawiał śp. Jerzy Kulej "To był pięściarz, nie bokser. Bo bokser to pies."
zW środku wersja ambitna i podstawowa. Jeśli nie chce się Wam gotować bulionu 8 godzin, jest wersja wywaru przygotowywanego w 15 minut. Składniki takie, żeby można je kupić w PL.
zWykop.pl