Dobry filmik, większość rzeczy wiedziałam, ranty od niedawna smaruję, sama na to wpadłam ostatnio.
Coś jeszcze. Jak nie macie kamienia i nie chcecie go podgrzewać godzinę to pamiętajcie że patelnia osiąga +300 stopni. Można spód zrobić na niej i następnie jak już jest pięknie upieczony wrzucić pizze na górę piekarnika. Łopata wtedy też jest zbędna. Odpada zabawa ze spodem, kamieniem i czekaniem. Minus to ograniczona wielkość patelni, nawet gdyby była większa to
Komentarze (5)
najlepsze
Coś jeszcze. Jak nie macie kamienia i nie chcecie go podgrzewać godzinę to pamiętajcie że patelnia osiąga +300 stopni. Można spód zrobić na niej i następnie jak już jest pięknie upieczony wrzucić pizze na górę piekarnika. Łopata wtedy też jest zbędna.
Odpada zabawa ze spodem, kamieniem i czekaniem. Minus to ograniczona wielkość patelni, nawet gdyby była większa to
Błąd nr.1 brak dostatecznej ilości spalenizny