Moja propozycja:
- znacznie podnieść becikowe powiedzmy do 10 -15 tysięcy złotych, najcięższy jest start dla młodych rodziców więc powinni dostać mocny zastrzyk gotówki na początek,
- darmowe leki dla dzieci,
- darmowe przedszkola dla wszystkich dzieci,
- darmowe śniadania i obiady dla dzieci
Reszta podobnie: dobre wyrobienie ciasta potem do lodówki na 24-48h. Żadnych kombinacji z mlekiem, cukrem itp. Mąka
@mar111cin: Też mam G3Ferrari. Tam jest regulowany termostat. Zdejmij pokrętło od temperatury (są dwa rodzaje - stary na zatrzask wystarczy pociągnąć do góry, w nowym trzeba zdjąć srebrna zaślepkę i pod nią masz śrubkę mocującą pokrętło), w ośce termostatu jest śrubeczka na płaski śrubokręt. Dajesz 1/5 - 1/4 obrotu w lewo i piecyk się będzie dużo mocniej nagrzewał (termostat później
Wersja z 2 kamieniami CHYBA umożliwia podniesienie, trzeba by tylko wykombinować jakąś obręcz, żeby przedłużyć fabryczną i nie tracić temperatury (oryginalnie z tego co widziałem na zdjęciach to jest tam tylko jakaś druciana podpórka dystansowa, po jej użyciu pomiędzy dolną i górna częścią robi się przerwa ok 1,5-2 cm). W przypadku pizzy na grubszym cieście
Widać jak to działa na tym filmiku: https://www.youtube.com/watch?v=npFdXd8-XDA
Dorobiłbyś obręcz dookoła i pizza nawet 4 cm by pewnie weszła.
Po zakupie też żałowałem że nie kupiłem tego z 2 kamieniami.