Długo duszona karkówka z jabłkami to dla mnie najlepsza wersja tego mięsa (ʘ‿ʘ). Wszystkie tłuszcze się wytopiły. Karkówka rozpada się w ustach, jest soczysta i pełna smaku. Wcześniej marynowana w przyprawach, potem smażona i duszona pod przykryciem 3h w 180 st. z cebulą, jabłkami, czosnkiem, imbirem, szczyptą cynamonu:
@Lokalny_Kacyk: na szczęście wykopkowi eksperci od tez typu: "nic nie róbmy, nie wychylajmy się to Putin nas zostawi" moga sobie co najwyżej pisać swoje głupot w necie, na tym się kończy ich sprawczość.
@trumnaiurna: pssss samo kupno sprzętu to tylko połowa jak nie 1/3 wydatków aby to później obsłużyć, utrzymać, konserwować, serwisować, wyszkolić ludzi i tak dalej i tak dalej. No ale racja, zamiast rozdawać hajs pieprzonym obibokom rząd mógł to zainwestować lepiej ale wtedy by nie miał poparcia wśród patologii.
@marfi: Pani spowiada się u młodego wikariusza w parafii. Wymieniając grzechy powiedziała o robieniu loda swojemu chlopakowi. Nowy wikariusz niewiedząc jaką dać jej pokutę opuszcza konfesjonał i pyta pierwszego napotkanego ministranta. - Hej, co proboszcz daje za loda -Snickersa
@Megawonsz_dziewienc @Majki992 bo żadnego proszku tam nie ma, ja trochę z------m, bo ogólnie różowa gotowała wczoraj ale kazała mi groch wcześniej ugotować, zanim z pracy wróci i go rozgotowalem, bo grałem w god od war xD ale i tak jest fpyte (✌゚∀゚)☞
@Qster44 To stara sztuczka, której uczono już nie tylko psy, ale też na przykład konie. Cały trik polega na tym, że Mikunia szczeka i obserwuje mowę ciała swojego właściciela, w momencie gdy widzi u niego reakcję, w tym przypadku ruch ręką lub odwrócenie wzroku w kierunku miski, szczekać przestaje. Wiem, przyszedł pan maruda xD
Wszystkie tłuszcze się wytopiły. Karkówka rozpada się w ustach, jest soczysta i pełna smaku.
Wcześniej marynowana w przyprawach, potem smażona i duszona pod przykryciem 3h w 180 st. z cebulą, jabłkami, czosnkiem, imbirem, szczyptą cynamonu:
#gotujzwykopem #keto #arinkaofood
źródło: comment_1647467722zzD3PNbZrtsMsr4LQsH7k4.jpg
Pobierzźródło: comment_1647471964hdIeAAxmcERmPRVpsDoaRR.jpg
Pobierz