Jak już wiecie albo i nie wiecie, uwielbiam ostre papryczki i wyroby z nich wykonane ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Jako że lubię też gotować to dlaczego by nie upichcić ostrych sosów z własnoręcznie wyhodowanych papryczek!
Gorzej bo dopiero debiutuję w produkcji sosów, dlatego potrzebuję surowej oceny tego co upichciłem.
A są to 3 różne sosy, ciemnoczerwony mocarz na bazie pomidora i papryki z dodatkiem Caroliny reaper, pomarańczowy słodki habanero/carbonero z ananasem mango
Jako że lubię też gotować to dlaczego by nie upichcić ostrych sosów z własnoręcznie wyhodowanych papryczek!
Gorzej bo dopiero debiutuję w produkcji sosów, dlatego potrzebuję surowej oceny tego co upichciłem.
A są to 3 różne sosy, ciemnoczerwony mocarz na bazie pomidora i papryki z dodatkiem Caroliny reaper, pomarańczowy słodki habanero/carbonero z ananasem mango






















Komentarz usunięty przez moderatora