Stwierdziłem też że rzucę się na głęboką wodę i zrobię chleb na zakwasie a nie drożdżach.
Zakwas produkowałem przez ostatnie 10 dni aby nabrał mocy.
Mąka jaką użyłem do tego chleba to antyczne ziarno z płaskurki pełnoziarniste Melvitu.
źródło: comment_1616226730t0WDjJnuCmhxJFMQ28QX5R.jpg
PobierzPo 200-300 upieczonych chlebach dopiero bedzie smakowal.
źródło: comment_1615791371PfQGWQZyPK9gX8Ykoy0HmO.jpg
Pobierz
źródło: comment_1615207267tyJllg4euDXyCBFIeJ3eml.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_1614519811Tc4IO3rSUSsnYY6bxQ79eR.jpg
PobierzRocznica
od 11.11.2025
Gadżeciarz
od 01.11.2020
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#zonabijealewolnobiega #pdk
źródło: comment_16162446482qcpNZ2XYptW4UBIWJVWy9.jpg
Pobierz