Casoncelli alla bergamasca, pieróg z dziurką z Bergamo
Jedliście kiedyś coś, co wam bardzo zasmakowało, ale jak dowiedzieliście się z czego jest zrobione, to ciężko było w to uwierzyć?
W Bergamo jadłam Casoncelli alla bergamasca, taki pieróg z dziurką ( ͡º ͜ʖ͡º)! Wszystko fajnie pływało w maśle i boczku, posypane parmezanem i smażoną szałwią. Farsz pierogów wydawał się być naprawdę ciekawy w smaku i obiecałam sobie, że spróbuję takie zrobić.
Jak
Jedliście kiedyś coś, co wam bardzo zasmakowało, ale jak dowiedzieliście się z czego jest zrobione, to ciężko było w to uwierzyć?
W Bergamo jadłam Casoncelli alla bergamasca, taki pieróg z dziurką ( ͡º ͜ʖ͡º)! Wszystko fajnie pływało w maśle i boczku, posypane parmezanem i smażoną szałwią. Farsz pierogów wydawał się być naprawdę ciekawy w smaku i obiecałam sobie, że spróbuję takie zrobić.
Jak





















#grzyby #grzybobranie
źródło: comment_1633851819bseIXvAUHVKfEBF0faGT3z.jpg
Pobierzźródło: comment_1633869883STcENbjPk9z6vAZ7DzobT1.jpg
Pobierz