Są tam przepisy z wyjaśnieniem które końcówki wykorzystywać. Niektóre ciasta na zdjęciach są zakalcowate, bułki popękane ale nie w kontrolowany sposób tylko widać ewidentnie że są za suche i twarde, i najgorszy przykład - makaroniki. #!$%@? mać, nadziane byle jak, skorupka popękana na powierzchni, brak stopki, grudki na powierzchni (pewnie mąka migdałowa zbyt grubo zmielona albo nie została przesiana), brzegi nierówne - tragedia, tak zdecydowanie
![H.....a - Książka kucharska dołączona to Kenwooda to GUNWO.
Są tam przepisy z wyjaśni...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/comment_1587513415OWCYe3Ff0miKymBFTowR9x,w400.jpg)
źródło: comment_1587513415OWCYe3Ff0miKymBFTowR9x.jpg
Pobierz- Szpeju
- wonzki
- marcin0986
- patrykvel
- xylo4
- +1671 innych
#discord
Komentarz usunięty przez autora