W kupie siła! Jest moc! ❤️
#bojowkapiekarska #pokazzakwas #pieczzwykopem
źródło: comment_16CPXMA9lg0Th7ZDyXl4Os1wX4xeCtHa.jpg
Pobierz
źródło: comment_3QCFNANM2uKvjxrSqrsQTEquqY6fS6Xj.jpg
Pobierz
źródło: comment_GuHsPEz1LlNiMEJVZZpuoCL3GNdFzAe1.jpg
Pobierz
źródło: comment_p6eFuOZKrkf7QnCqtnrlKbeo93mTP2pU.jpg
Pobierz
źródło: comment_bajQy1iiRem441bWRANh7XGMHOXJNbnT.jpg
Pobierz
Od końca maja piekę swój chleb na zakwasie i po tym czasie z czystym sumieniem jestem w stanie stwierdzić, że nie zamierzam wrócić do kupowania chleba :) Bakterie kwasu mlekowego, które powstają podczas fermentacji mąki żytniej, wpływają dobroczynnie na pracę całego układu pokarmowego.
z
źródło: comment_q0adSY8CW7dQUgAV3e9QyPzd8p1oDQyB.jpg
Pobierz
źródło: comment_xk5QEgzy5NQbUMccF7cMxPJpz7Zwkz2Q.jpg
Pobierz
źródło: comment_nspn2qoicif3DLMJOhEgk61jATuETim5.jpg
Pobierz
źródło: comment_0PPII1mL9dCmpOl4vmqHkUDwomb3tTx1.jpg
Pobierz
źródło: comment_D9eufbPfaVQ2PW2bmLETZtl8Sjm9b6Ai.jpg
Pobierz
źródło: comment_vUz34bDgsvw4hhGkF93SZUPcKvT6ecFx.jpg
Pobierz
źródło: comment_eIsVfHE0lN6c8IWLIWUraVUfOHryNeUZ.jpg
Pobierz
źródło: comment_6U8elkeKVwlergy8eWaORJLyPjfjq2Te.jpg
PobierzVIP
od 04.12.2018
Rocznica
od 03.01.2023
Gadżeciarz
od 03.01.2016
Mikroblogger
od 11.02.2016
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#bojowkapiekarska #chleb #gotujzwykopem
źródło: comment_Cr93Sa23pOdnZvRIfNTn7JacXXfuRywo.jpg
Pobierz