CHLEB NA ZAKWASIE PSZENNYM KROK PO KROKU (przepis ze zdjęciami)
W maju minie rok, od kiedy dla rodziny i znajomych piekę chleb na zakwasie i powiem tak: Jak...
z- 0
- #
- #
- #
- #
W maju minie rok, od kiedy dla rodziny i znajomych piekę chleb na zakwasie i powiem tak: Jak...
z
Od końca maja piekę swój chleb na zakwasie i po tym czasie z czystym sumieniem jestem w stanie stwierdzić, że nie zamierzam wrócić do kupowania chleba :) Bakterie kwasu mlekowego, które powstają podczas fermentacji mąki żytniej, wpływają dobroczynnie na pracę całego układu pokarmowego.
zVIP
od 04.12.2018
Rocznica
od 03.01.2023
Gadżeciarz
od 03.01.2016
Mikroblogger
od 11.02.2016
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking