Chyba wymyśliłem nowy, świetny sposób na kiszenie warzyw.
Kiszonki od kilku lat przeżywają kolejną młodość i podbijają serca milionów domowych oraz restauracyjnych kucharzy. Nie tylko jest to fajna metoda na zakonserwowanie żywności, ale również kompletną transformację smaków i tekstur, a dla wielu kiszonki mają także wymiar prozdrowotny.
Wiele warzyw kisiłem w życiu i w toku setek eksperymentów czasem efekty nie nadawały się do konsumpcji. Zawsze irytowało mnie, że do kiszenia większości warzyw musimy posiłkować
Kiszonki od kilku lat przeżywają kolejną młodość i podbijają serca milionów domowych oraz restauracyjnych kucharzy. Nie tylko jest to fajna metoda na zakonserwowanie żywności, ale również kompletną transformację smaków i tekstur, a dla wielu kiszonki mają także wymiar prozdrowotny.
Wiele warzyw kisiłem w życiu i w toku setek eksperymentów czasem efekty nie nadawały się do konsumpcji. Zawsze irytowało mnie, że do kiszenia większości warzyw musimy posiłkować
Jeden plakat z Układem słonecznym lub fazami księżyca dla jednego plusującego.
Każdego, kto nie liczy tak na szczęście i chce zwyczajnie kupić (z wysyłką w tym tygodniu) odsyłam tutaj - www.adamlapko.etsy.com
#tworczoscwlasna #kosmos
@Czyjatoja: nie jest drogo. To my jesteśmy biedni :(
A poza tym to etsy. I ceny w €. No i jesteśmy biedakami.