Wpis z mikrobloga

Linetty w środku tabeli seriea w 1 składzie, to też na pewno gorsza opcja od Krychowiaka, a od niegrającego Żurkowskiego to już na bank! ( ͡° ͜ʖ ͡°) I mamy płacz, bo nie ma kogo wpuścić do środka- zostali tylko Krychowiak i Bielik na DP.

@rzaden_problem: No ale z czym masz problem? Krychowiaka najlepiej bym #!$%@?ł już 2 lata temu co najmniej, ale każdy kto ma
  • Odpowiedz
@bezbekpol: w ostatnich 14 meczach o ile graliśmy o coś i składem który można uznać za pierwszy wiesz w ilu meczach nie zagrał Krychowiak od początku? W 2, z Belgią gdzie przegraliśmy 0:1 po dość wyrównanym meczu i ze Szwecją, po przerwie wszedł za Góralskiego. On do bronienia się nadaje, ale do ataku nic nie wnosi, chowa się za przeciwnikami gdy Polska ma piłkę, taki Zieliński ma zawsze 1 opcje
  • Odpowiedz
@rzaden_problem: No dobra, ale ja ci próbuję pokazać, że to, że Linetty sobie gra w Serie A, a Klich czasem wejdzie w meczu Premier League, niestety nie ma przełożenia na kadrę. JA TEŻ bym wolał, by tego Krychowiaka w końcu #!$%@?ć, ale rzeczywistość jest taka, że najwidoczniej Klich czy Linetty wnoszą do drużyny jeszcze mniej niż typ, który gra padakę i kopie sobie piłeczkę w lidze saudyjskiej.

Gdyby było tak,
  • Odpowiedz
@bezbekpol: a ja twierdzę, że nie pokazali się dobrze, bo w sumie to sprawdzani byli Góralski i Linetty (teraz rusza Bielik, Klich w Leeds grał zawsze wyżej) ale zawsze u boku Krychowiaka, a jeśli już sami to w jakichś eksperymentalnych składach z obroną typu Helik, Wieteska, Bochniewicz itp. Wsadź Linettego, czy nawet Góralskiego (ten już chyba zjazd do bazy robi) nie na 10, a na 3 mecze na DP bez
  • Odpowiedz
@rzaden_problem: Krycha to pojechał chyba głównie dlatego, że mógłby zagrać jako środkowy obrońca w razie w.
Nie chcę mi się pisać- bo to cały pzpn jest do #!$%@? i potrzeba w kadrze zagranicznego selekcjonera- najlepiej Holendra lub Niemca, żeby mieli wolną rękę i nie byli zależni przy doborze zawodników od pzpnu.
  • Odpowiedz
@rzaden_problem Co ma zurkowski do wypowiedzi, że Klich ma przegląd pola, technikę i inteligencję? Uważam, że powinien znaleźć się na mundialu i grać zamiast Bielika lub Krychowiaka, jednak robienie teraz z niego jakiegoś zbawienia to głupota.
  • Odpowiedz
@rzaden_problem Ja o jednym, Ty o drugim. Zgadzam się z Toba w tej kwestii, ale komentarz tyczył się Klicha. Klich został przedstawiony jako nietuzinkowy plejmejker, którym nie jest i tego tyczył się mój komentarz, nic o Zurkowskim nie pisałem.

Pomijając już te kwestie, osobiście to trochę żałuję kontuzji Modera, no ale taki jest sport.
  • Odpowiedz
@krolwsi: nie no ja nie szukam polskiego Iniesty, mi wystarczy Góralski który potrafi parę razy dać prostopadłą piłkę, czy podać do skrzydła, bo Krychowiak jest w takich pierdołach bezpłciowy.
Kontuzja Modera to duży cios :/ oby nie było problemu zaraz z drugą noga tak jak to często bywa.
  • Odpowiedz