Aktywne Wpisy
369zszywek +44
Przestrzegam przed mirkiem @Smutny_procesorr
Jakiś czas temu, dokładnie jakoś przed 15 sierpnia wrzucił wpis że prosi o kilka złotych na zupkę chińską bo skręcił nogę, kasa poszła na leki a wypłata "pojutrze" i zaraz odda. Szkoda mi się go zrobiło bo sama niedawno skręciłam nogę więc się odezwałam i pomogłam. Ostatecznie poszło 40 zł na leki i jedzenie. Następnego dnia poprosił o więcej kasy, już nawet nie odpisywałam. Oczywiście minęło dwa
Jakiś czas temu, dokładnie jakoś przed 15 sierpnia wrzucił wpis że prosi o kilka złotych na zupkę chińską bo skręcił nogę, kasa poszła na leki a wypłata "pojutrze" i zaraz odda. Szkoda mi się go zrobiło bo sama niedawno skręciłam nogę więc się odezwałam i pomogłam. Ostatecznie poszło 40 zł na leki i jedzenie. Następnego dnia poprosił o więcej kasy, już nawet nie odpisywałam. Oczywiście minęło dwa
dream_big +173
#chwalesie
Wiem, że to nic wielkiego ale uważam, że jest to dobry początek.
Wiem, że to nic wielkiego ale uważam, że jest to dobry początek.
#mecz #pilkanozna #kanalsportowy
Chociaż za Sousy trochę lepiej z nim było
@rzaden_problem: No ale z czym masz problem? Krychowiaka najlepiej bym #!$%@?ł już 2 lata temu co najmniej, ale każdy kto ma
Gdyby było tak,
https://www.transfermarkt.pl/mateusz-klich/leistungsdatendetails/spieler/92738/plus/0?saison=2022&verein=&liga=&wettbewerb=&pos=&trainer_id=
Nie chcę mi się pisać- bo to cały pzpn jest do #!$%@? i potrzeba w kadrze zagranicznego selekcjonera- najlepiej Holendra lub Niemca, żeby mieli wolną rękę i nie byli zależni przy doborze zawodników od pzpnu.
Czesio myslal ze bardziej #!$%@? z Arhentinians i dlatego w kluczowym momencie wprowadzil Jędze i damiana szymanskiego - bo mial dlug u piekara
@rzaden_problem
@Shatter
No #!$%@? Klich to Bóg rozgrywania, prawdziwy playmeyker z 3 asystami w sezonie, 2 w kadrze od 10 lat.
@krolwsi: ano miał miejsce na mundialu gdy i tak wszyscy wiedzieli, że on się nie nadaje do gry na ten moment
Pomijając już te kwestie, osobiście to trochę żałuję kontuzji Modera, no ale taki jest sport.
Kontuzja Modera to duży cios :/ oby nie było problemu zaraz z drugą noga tak jak to często bywa.