Sprzedawcy cukru chcieli się w łatwy sposób dorobić... A tu KARMA się odezwała!

Brak cukru w sklepach ( ͡° ͜ʖ ͡°) albo sztuczne przetrzymywanie w magazynach aby wywindować cenę i dorobić się na naiwnych miłośnikach "białej śmierci" ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) ? Wiem jedno, do tego stopnia odbiło się to na produkcie że zaczynają ''kwitnąć'' robaki. Kupiony cukier w Top...
- #
- #
- #
- 241
- Odpowiedz






Komentarze (241)
najlepsze
Producenci mają kontrakty terminowe, trzymają na magazynach cukier którego właścicielem jest albo dystrybutor albo sieć handlowa. Tak długo aż włąściciel nie przyjedzie odebrać i wstawić na półkę.
Już niechaj samym dowodem na to, że cukier w Polsce p----------o będzie to, że Biedronce bardziej się opłaca go przetransportować z Portugalii, przykleić etykietę i sprzedawać w Polsce.
Za cenę niższą niż aktualnie Diamant.
źródło: comment_1659904331a2Kh9uwnBJjEP9KjhnDIn0.jpg
PobierzZaskakujące ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co najśmieszniejsze, za cukier trzcinowy biały sprowadzony z Portugalii w Biedronce zapłaciłem 4,99 zł, a za cukier Diamant/Polski Cukier w sklepach/hurtowniach wołają po 7-8 zł za kg.