Aktywne Wpisy

AST0N +34
Jakbyśmy chcieli zrobić bingo z samymi sztandarowymi tekstami Milana, to byłoby ciężko, bo do bingo trzeba by wrzucić przynajmniej 9 tekstów, a ja odnoszę wrażenie, że on w kółko mówi ich tylko 5 xD
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo

luckylukk +3
#sebcel
Czy ktoś jest w stanie streścić mi te uniwersum? Kim jest ten człowiek i czemu jest tak popularny na wykopie?
Czy ktoś jest w stanie streścić mi te uniwersum? Kim jest ten człowiek i czemu jest tak popularny na wykopie?

Mam do kupienia w dobrej opcji i tanio, ale cena wydaje się aż zbytnio nieska. Nie wiem czy rozważać i brać go na warsztat czy nawet się nie interesować.
#vw #passat #motoryzacja #mechanika #tdi
@zasadzka01: wiem, wiem, ale auto z zewnątrz spoko, a jakbym wziął na warsztat znajomego i sprawdził to bym wiedział jak mechanika. Właściciel jest za granicą i by przyjechał jak ktoś będzie zdecydowany
@Alver: ale to chyba w T4 szło :P I ten silnik to nic innego jak stare 2.4 AAB z nowym osprzetem, z nowoczesnoscia nie ma wiele wspolnego.
No nic, dobrego dni życzę! :)
@QaDo: Ale mówisz o 2.5 TDi V6? Tzn wierze, że mogą przejechać 300k km bo znam gościa który tyle przejechał bez problemu a później wady konstrukcyjne (mimo dbania) wykończyły go :(
pewnie one sa do roboty
W 2.0 też wycierają się wałki. Fakt znacznym problemem jest napęd pompy oleju ale to bywa i w innych modelach, wtryski mają tą sama trwałość bo jest to na pompie, z którą hmm, problemy są ale nie szybko