Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
Ziom166 +8
Pobawimy się w AMA. Zadaj mi pytanie a ja zadam pytanie tobie i zobaczymy co z tego wyjdzie. Tematyka dowolna. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W serwisie autoryzowanym zapłaciłem 490zł za sprawdzenie i dostałem informację, że winna jest turbosprężarka. Za wymianę turbiny na fabrycznie regenerowaną serwis życzył sobie 18 000zł i 4 dni pracy. W obu przypadkach dowiedziałem się, że do naprawy auta potrzeba zdjąć karoserię co samo w sobie kosztuje 4-5k zł.
Pojechałem do miejsca regeneracji turbosprężarek. Tam chyba nie wiedzieli, że się nie da bez zdjęcia budy i po kilku dniach dzwonią i mówią, że turbina wyjęta i zregenerowana ale przed pozakładaniem wszystkiego jeszcze wkręcą nową szpilkę w kolektor bo przedmuch jest. Do zapłaty za wszystko 2400zł. Faktura i rok gwarancji.
#mechanikasamochodowa #rangerover #lodz
@whitewolfik: za tyle to można sobie już samochód kupić XD
W aucie nieraz zacinał mi się mechanizm od składania fotela.
Pierwszy mechanik, powiedział, że może to naprawić, ale trzeba pruć tapicerkę
Strona warsztatu
Koleś zajmuje się ogólnie francuskimi autami, ale ja też do niego jeżdżę z koreańcem
i też daje radę.
Swoją drogą jaki to landrover że tak próbują naciągnąć na hajs?
Myślałem nawet żeby sobie kupić coś podobnego, ale z tego
@whitewolfik:
CZO
za nową tyle to kosmos, a za regenerowaną?
miałem przerdzewiałe podwozie, zajechałem do mechanika powiedział, że za 1k wspawa, żeby dziury nie było
pojechałem do innego powiedział, że za 200zł, dzwoni do mnie później i mówi, że z drugiej strony też dziura i wspawa za 50zł i razem
land rover jest trochę bardziej skomplikowany niż golf 3