Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
Ziom166 +8
Pobawimy się w AMA. Zadaj mi pytanie a ja zadam pytanie tobie i zobaczymy co z tego wyjdzie. Tematyka dowolna. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W serwisie autoryzowanym zapłaciłem 490zł za sprawdzenie i dostałem informację, że winna jest turbosprężarka. Za wymianę turbiny na fabrycznie regenerowaną serwis życzył sobie 18 000zł i 4 dni pracy. W obu przypadkach dowiedziałem się, że do naprawy auta potrzeba zdjąć karoserię co samo w sobie kosztuje 4-5k zł.
Pojechałem do miejsca regeneracji turbosprężarek. Tam chyba nie wiedzieli, że się nie da bez zdjęcia budy i po kilku dniach dzwonią i mówią, że turbina wyjęta i zregenerowana ale przed pozakładaniem wszystkiego jeszcze wkręcą nową szpilkę w kolektor bo przedmuch jest. Do zapłaty za wszystko 2400zł. Faktura i rok gwarancji.
#mechanikasamochodowa #rangerover #lodz
A model to rr sport tdv8
Może to jest efekt stałego klienta, bo zna mnie od 10 lat? Jak jakiś mechanik widzi mnie pierwszy raz, to zwykle wychodzi na to, że chce mnie orżnąć na kaskę.
@vervurax: pw
@fenomenalnie_miotam: auto fajne ale jak była kupiona używka to wyprowadzenie jej na cacy to ciężkie i drogie przedsięwzięcie.
@whitewolfik: ROTFL. Ładnie cię chcieli wyruchać. Regeneracja turbiny to koszt maksymalnie 2000 zł (części i robota).
W zakładzie regeneracji turbin najpierw powiedzieli podobnie do Ciebie, że pozdejmują osłony i przepatrzą
@harpia: Skoro się mylę to podaj mi jakieś przykłady słynących z niezawodności brytyjskich samochodów
Matka pojechała do