Aktywne Wpisy

saggitarius_a +123
Warcomx +15
Że też niektórzy nie boją się wozić dzieciaków w takich złomkach, a inni podbijać przeglądów się nie boją.
Zdjęcie opon w komentarzu.
#motoryzacja #heheszki #patologiazewsi #samochody
Zdjęcie opon w komentarzu.
#motoryzacja #heheszki #patologiazewsi #samochody
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Czy ktoś mógłby polecić mi jakiś tani vps, na którym mógłbym trzymać swoje strony www oraz pocztę
Czy jeśli zamówię sobie vps w usa, bedzie jakoś wpływać na czas otwierania strony w polsce?
Kup np. z ultimahost.pl, po taniości a stabilnie.
@crosfire: serio zużyjesz 10GB na pocztę na jednym koncie? Jakoś tego nie widzę.
Ale jak już chcesz mieć więcej miejsca to zrezygnuj z SSD. Nie potrzebujesz go.
@djbartek: a czy to nie będzie na podobnej zasadzie jak bym miał trzymać pocztę w google czy innym darmowym? Czyli tworzę tam konta i robię jakieś przekierowania, a gdybym chciał się zalogować lub podłączyć do klienta pocztowego to musiałbym podać dane imap.fastemail itd? Fajnie było by mieć wszystko pod swoją domeną, dopiero zapoznaję się z konfiguracją vpsów i nie wiem czy jest możliwość konfiguracji tego tak by nawet korzystając
Razem z mailem dostajesz synchronizacje kalendarzy, notatek i kontaktow, przestrzen na dane i ftp z mozliwoscia postawienia wlasnej strony. Koszt to 40$ (za 15 gb) lub 120$ (za 60 gb) rocznie.
Dla mnie jest to opcja idealna, placisz i masz spokoj ze
@Doko: A jak z uptime i pingami?