Wpis z mikrobloga

W nawiązaniu do tego wpisu. Właściwie bardziej to w odpowiedzi na komentarze.

Poszukałem trochę i nie ma czegoś takiego jak oficjalna lista zakazanych modyfikacji na serwerze EU. W marcu zostało wydane tylko oficjalne oświadczenie, które możecie przeczytać tutaj. W skrócie nie ma nigdzie słowa o zakazanych modach. Napisali tylko, że używanie modów, które dają przewagę nad kimś kto korzysta z klienta bez modyfikacji wymaga przemyślenia, jakkolwiek by to brzmiało. Nie mają nic natomiast do modów, które zmieniają wygląd itp.

Do takiego niejasnego stanowiska dobrze pasuje odpowiedź jaką na pytanie o legalność niektórych modów dostał od supportu niejaki PlazmaKeks.

Actually I sent them (long time ago) a whole hack pack and got an answer that they cannot test every mod out there so I better use common sense to check if some mod is forbidden.

Lista zakazanych modów jest za to na serwerze NA. Możecie poczytać o niej tutaj

A jakby ktoś chciałby sobie zobaczyć jak takie mody działają i czy można za ich używanie wyłapać bana to można pobrać sobie taką paczkę z bloga tego PlazmaKeksa, jest też stronka goldammo.pl. Poniżej filmik z rozgrywki przy użyciu czitów.

Pozwolę sobie zawołać tych, którzy komentowali tamten wpis. Mam nadzieję, że się nie obrazicie( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Fakie: @Zbychoo: @t3m4: @przedmaranczaa: @Atrus: @Aryo:

#wot #worldoftanks
cesar90 - W nawiązaniu do tego wpisu. Właściwie bardziej to w odpowiedzi na komentarz...
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cesar90: Kicha. Brak drzew to nie wiem dla kogo jest dobry. Lekki nie widzi, przywali i go kolosalnie spowalnia. Ciężkiemu do niczego to bo i tak najczęściej na krótki dystans. Lasery, no wycelować to mogę i bez tego. A gdzie ktoś celuje to w 90% i tak widać. Te tracersy to możne ew by się arcie przydały aby widziała skąd strzela inna arta i tyle.
  • Odpowiedz