Aktywne Wpisy
grav1 +322
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

alkoJezus +81
No to teraz się osrałem
Nie wiem co się o------o wczoraj około 19⁰⁰ i zaczynam się bać
Obudziłem się jakaś godzine temu i nie mogąc z powrotem zasnąć zacząłem bawić się telefonem. Wszedłem w WhatsAppa i okazało się że wczoraj, właśnie około 19⁰⁰ wysłałem sam do siebie bardzo dziwną wiadomość
Ostatnie co pamiętam z wczoraj to że zapuściłem podkast na YT koło godziny 17⁰⁰ i walnąłem się na wyrko i najpewniej zasnąłem
Obecnie
Nie wiem co się o------o wczoraj około 19⁰⁰ i zaczynam się bać
Obudziłem się jakaś godzine temu i nie mogąc z powrotem zasnąć zacząłem bawić się telefonem. Wszedłem w WhatsAppa i okazało się że wczoraj, właśnie około 19⁰⁰ wysłałem sam do siebie bardzo dziwną wiadomość
Ostatnie co pamiętam z wczoraj to że zapuściłem podkast na YT koło godziny 17⁰⁰ i walnąłem się na wyrko i najpewniej zasnąłem
Obecnie
źródło: temp_file8372626651587661528
Pobierz

Pytanie w temacie tworzenia stron internetowych:
Na wstępie postaram się dobrze opisać całą sytuację. Jestem wraz z moim ojcem właścicielem małej firmy, zajmującej się szeroko pojętą tematyką elektryki (konserwacje, instalacje itp.). Doszedłem do wniosku, że przydałaby nam się strona internetowa. Bardzo prosta, która głównie służyłaby temu by zainteresować naszą działalnością potencjalnego klienta, po czym pokierować go do kontaktu z nami - numeru telefonu lub e-maila. Ewentualnie z możliwością edycji tej strony w późniejszym terminie, dodanie obecnych prac które wykonujemy, czy dodawaniem zdjęć wykonanych prac. (ogólnie by można było później w dość łatwy sposób samemu dodawać informacje itp.
I teraz moje pytanie: czy dla człowieka który nie ogarnia html, css, php itd. ale który miał styczność z administrowaniem poprzez CMS (czyli niby coś tam kojarzę ale bardzo słabo) jest w miarę niedużym nakładem nauki i pracy do ogarnięcia zrobienie strony internetowej którą, w miarę, opisałem wyżej? Tak żeby to wyglądało dość dobrze (powiedzmy profesjonalnie). czy lepiej zlecić?
Ewentualnie po prostu zleć wykonanie theme'a pod wybrany CMS, wtedy go tylko wgrasz i uzupełnisz stronę