Aktywne Wpisy

Po tej aferze #kpo coraz bardziej zaczynam nienawidzieć bogatych ludzi. Wszystko jest ustawione od początku na dzielenie ludzi na klasy; zwycięzców i roboli - zaczyna się od szkoły. Dzieci ładniejsze i bogatsze są bardziej lubiane przez nauczycielki. Te z prywatnych szkół jak demokratyczna, walfdorska itp. uczą się tego co je "jara" od początku. Przez co siłą rzeczy mają wiele lat doświadczenia w jednej dziedznie. Kiedy te z biedoty uczą się
BrakWolnegoLoginu +193
Zawsze jak gadam z kuzynem z #usa to się dziwie jakie tam nie nieludzkie prawo pracy i opieka zdrowotna. Serio nie umiem sobie czegoś takiego wyobrazić w europejskich warunkach, ostatnio mi mówił, że jego żona nieźle trafiła z nową pracą bo ma 3 tygodnie płatnego urlopu w ciągu roku XD Dla mnie polskie 26 dni to jest mało xD #praca #zdrowie

@zarowka12: Taaaa... powodzenia.
źródło: comment_dftBXAhplyAAzPCnEaDOuoHTYtb5obvM.jpg
PobierzW Windows 8 nie widzialem opcji wyboru. Tzn mozna przelozyc o jakies 24h, ale pozniej jest wymuszany.
Wygooglać odpowiedni wpis w rejestrze nie jest trudno:
http://support.microsoft.com/kb/555444
Kto się boi rejestru, może to sobie wyklikać: gpedit.msc -> Konfiguracja komputera -> Szablony administracyjne -> Składniki systemu Windows -> Usługa Windows Update -> "Bez automatycznego uruchamiania ponownego dla zaplanowanych aktualizacji automatycznych przy zalogowanych użytkownikach".
Na XP, 7, czy Viscie zawsze i tak mozna to bylo przelozyc, 8 juz to wymusza.
@JakisTamKtosek: W którym momencie blokują ci pracę? Bo ja robię aktualizację normalnie pracując na komputerze.
@Naczelny_Urzednik_RP: Jak już chcesz brać udział w tej dyskusji to przynajmniej zobaczyłbyś co napisał OP.
Wyłącz aktualizacje bo są niewygodne, super
Wyłącz automatyczne aktualizowanie a nie "Zrezygnuj całkowicie z
Ok, a więc z tego co piszesz wynika, że w Windowsie aby nie być zaskoczonym przez nagle aktualizacje podczas odpalania systemu trzeba:
1) wyłączyć automatyczne
2) instalować ręcznie aktualizacje przed zakończeniem pracy
@JakisTamKtosek: O rany. Toż to całe 10 kliknięć myszką. Całe 10 sekund! Od tego przecież można umrzeć!!! CO NA TO