Aktywne Wpisy
mam__pytanie +306
#wykop40plus #wykop30plus #zwiazki #dzieci
Siedzę sobie, myślę i dochodzę do wniosku, że nasralem sobie do życiorysu.
Kiedyś 90 procent mojego czasu zajmowała rozrywka i planowanie rozrywki.
Potem poznałem obecna żonę. na początku chyba było fajnie, coraz trudniej sobie przypomnieć.
Ale od urodzenia dzieci to koszmar.
Potem doszła roszczeniowość i handel dupa (waluta wymienna jak jesteś posłuszny)
Potem nawet to było #!$%@?, aż wreszcie przesadziła i któregoś dnia powiedziała, że już tego nie
Siedzę sobie, myślę i dochodzę do wniosku, że nasralem sobie do życiorysu.
Kiedyś 90 procent mojego czasu zajmowała rozrywka i planowanie rozrywki.
Potem poznałem obecna żonę. na początku chyba było fajnie, coraz trudniej sobie przypomnieć.
Ale od urodzenia dzieci to koszmar.
Potem doszła roszczeniowość i handel dupa (waluta wymienna jak jesteś posłuszny)
Potem nawet to było #!$%@?, aż wreszcie przesadziła i któregoś dnia powiedziała, że już tego nie
ElMatadore +24
Jakie sa zalety segmentow? Dlaczego sa takie popularne? Chodzi o nizsze koszta budowy? Bo z samego punktu widzenia konsumenta to dla mnie jakis kompromis miedzy mieszkaniem w bloku a we wlasnym domu - zarowno masz sasiada za sciana jak i (na ogol) lokalizacja znacznie gorsza. Tak jak tutaj nie wyobrazam sobie codziennie wychodzic na ogrodek, balkon jak na pic, mialbym wrazenie ze ktos mnie zrobil w bambuko
#nieruchomosci #budowadomu
#nieruchomosci #budowadomu
*Mało kto wie, ale 15-letni Jimmy Page chciał zostać... biologiem molekularnym; źródło.
*Z powodu sknerstwa Jimmy Page doczekał się pseudonimu "ołowiany portfel"; źródło.
*W 1970 roku w Danii Led Zeppelin koncertowało pod nazwą The Nobs. Zmiana była konieczna, ponieważ krewna hrabiego Ferdynanda von Zeppelina, Ewa, wyraziła sprzeciw wykorzystywania nazwiska jej rodu do nazwy zespołu muzycznego; źródło.
*Ostatni oryginalny album Led Zepplin ("In Through The Out Door") nagrano w studiu grupy Abba; źródło.
*Utwór "Stairway To Heaven" w notowaniach Wszech Czasów Trójki (Programu III Polskiego Radia) w latach 1994, 1995, 1997, 1998 zajmowało pierwsze miejsce, w 1996, 2001, 2002 drugie, w 1999 i w 2000 trzecie; źródło.
*Led Zepplin sprzedało najwięcej albumów w historii rocka (ponad 200 mln. płyt; źródło).
*W 1974 roku Led Zeppelin (razem z Grantem, grupą Pink Floyd i firmą Charisma) sfinansowali komedię filmową "Monty Python i Święty Graal"; źródło.
*Perkusista John Bonham nigdy nie uczęszczał na lekcję gry na perkusji. Czasami tylko radził się lokalnych perkusistów; źródło.
*Debiutancki album nagrano w ciągu 36 godzin za niecałe 2 tys. dolarów; źródło.
Spamlista (jeśli ktoś chce się dopisać, proszę wołać): @JaTubagno @krzemyk @Sixshoes @onionista @your_ex @PrezesZapalniczki @Wickerie @kAdi @UlicznyPoeta @trzyka @tommiG @nom_om @dominik-ortyl @Psychopathy_Red @kamil_snk @Widelec @Gorasul @endrjupl @Arkolita @Trzeszcz @visa23 @Xax92 @Sejm @Jach00 @Czafincz @KeinenMikusien @Daisy @lukiryba @sztachetazplota @Eustachiusz @wykopowa_ona @JayRG @blazmerc @jgoluch @niedajerady @Szokatnica @Fisek @NeXer @scharlottka @kubbach @osmanho @Kaczorra @strychnina77 @linvelin @yoreciv
Tagi: #ciekawostkiozespolach #ciekawostkimuzyczne #muzyka #ciekawostki #ledzeppelin
Dire Straits - Brothers in Arms natomiast nie wypadli nigdy z czołowej dwójki (!), poza feralnym notowaniem z 2009 roku.