Wpis z mikrobloga

Przyszedł pendrive od Fashion6688 https://www.wish.com/c/537b7a8273604654fe59188a

Pendrive wygląda bardzo ładnie, nie widziałem że aż taki mały będzie.Dziwna sprawa z oznaczeniem bo złote nazywają się DTGE9 a mój jest DTSE9, czyli powinien być srebrny według nazwy. Zamówiłem 64GB a dostałem 32GB ale chociaż prawdziwe. Ktoś parę dni temu też go dostał ale miał tylko 8GB. Co ciekawe wymiary wtyczki są jakieś większe i trzeba mocno się natrudzić żeby go wsadzić do gniazda, a jak już wejdzie to mógłbym za niego podnieść laptopa.

Teraz pytanie do was, pisać do myfrienda że mi zły rozmiar przysłał czy od razu dispute robić?

#wish
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dobrywieczor: no właśnie bardzo dobre wykonanie jest, grawery bardzo ostre, z boku jest też jakiś numer seryjny czy coś i też idealnie wygrawerowany. Wygląda jak oryginał, a może to jest oryginał tylko jakiś odrzut produkcyjny z powodu złego oznaczenia, bo na stronie producenta nie ma złotych o tej pojemności, są max 16GB.
  • Odpowiedz
Do 15tej robią oryginały, a na drugiej zmianie klepią właśnie takie 32 albo 64 o dziwnych oznaczeniach i wooolne :]
  • Odpowiedz