Aktywne Wpisy

BlackpillMonster +461
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
MarekKucharz +11
#warszawa #wroclaw #krakow #gdansk #polska
Czy też macie takie odczucie, że w Polsce jedyne prawdziwe miasto to tylko i wyłącznie Warszawa a reszta to są jakieś zadupia, pipidówy jedynie z tym, że niektóre mają duże rynki dla turystów ale poza tymi rynkami to psy dupami szczekają i mentalnie też jest bardzo zaściankowo?
Czy też macie takie odczucie, że w Polsce jedyne prawdziwe miasto to tylko i wyłącznie Warszawa a reszta to są jakieś zadupia, pipidówy jedynie z tym, że niektóre mają duże rynki dla turystów ale poza tymi rynkami to psy dupami szczekają i mentalnie też jest bardzo zaściankowo?

http://www.wykop.pl/wpis/9749182/kurde-mirki-mam-problem-sprzedalem-telewizor-na-al/
Dziś dostałem następującego maila:
No i kurde co ja mam robić, naklejki "uwaga szkło" nie nakleiłem bo przy wyborze wwsyłki nie było żadnej takiej opcji, jednak mówiłem kurierowi, że w środku jest telewizor, żeby na to uważać i zapytał czy nie trzeba nic dopłacić z tego tytułu. Poza tym co z tego, że nie zabezpieczyłem go styropianem, owinąłem go solidnie folią bąbelkową, folią strech i zapakowałem w tekturę, żeby takie coś uszkodzić trzeba telewizorem po prostu rzucić. No kurde nie wiem...
@zenkowik:
- skan protokołu szkody (wiadomo - jeśli była zostawiona kopia)
- skan odpowiedzi od firmy kurierskiej (o ile odpowiedź będzie
Wyśle Panu nastepujace dokumenty ale pisze w sprawie odesłania