@The_Apostate: końcówka czwartego (ostatnie 4 odcinki?) wg mnie do tej pory najlepsza :) sam jestem właśnie świeżo po tym sezonie a piąty już w drodze! :D
@TakieKurnaZycie: czwarty sezon był fajny bo była Donna, do tej pory duet Dziesiąty x Donna to mój ulubiony (chociaż wolę Matta Smitha od Tennanta i uwielbiam Karen Gillan jako Amy Pond)
@TakieKurnaZycie: a no i jeszcze pamiętaj, żeby obejrzeć wszystkie odcinki specjalne po czwartym sezonie, ja bym je prawie przegapił a są istotne bardzo
@The_Apostate: właśnie Donny za bardzo nie lubiłem, jakaś taka stara i pyskata chociaż to fajne połączenie. Ta czarna Martha też średniawa. Najlepsza dla mnie do tej pory - Rose
@The_Apostate: no wiem, odpaliłem pierwszy odcinek 5 i się zdziwiłem, bo coś mi tam nie grało. Pogrzebałem w necie i znalazłem aż 5 specjalnych przed tym sezonem
@TakieKurnaZycie: Rose mnie momentami strasznie denerwowała, za to Martha przynajmniej była mocno inteligentna a Donna właśnie przez te pyskówy do Doktora była zajebista no i w końcu ktoś nie był w nim zakochany
@The_Apostate: no fakt, rola Doktora jako amanta i playboya była męcząca, ale w sumie do końca podejrzewałem, że mimo wszystko Donna też się w nim kocha, a tu zakończenie jej przygód takie fajne! btw. trochę się zawiodłem, bo:
@charmingman: do tej pory nie miałem problemów z napisami do specjalnych. NapiProjekt chyba ma :)
Exterminate! Exterminate!!
edit: a nie, to był odcinek jak wszystkie trzy były: Rose, Martha i Donna i walczyli z tym wielkim Dalekiem
@The_Apostate: O matko, pierwsze słyszę ;O Dobrze, że tego nie zarejestrowałem :P
@TakieKurnaZycie: a no i jeszcze pamiętaj, żeby obejrzeć wszystkie odcinki specjalne po czwartym sezonie, ja bym je prawie przegapił a są istotne bardzo
@The_Apostate: no wiem, odpaliłem pierwszy odcinek 5 i się zdziwiłem, bo coś mi tam nie grało. Pogrzebałem w necie i znalazłem aż 5 specjalnych przed tym sezonem
@charmingman: do tej pory nie miałem problemów z napisami do specjalnych. NapiProjekt chyba ma :)