Aktywne Wpisy
PorzeczkowySok +26
femboy friday z pitcą, która wyszła spod moich rąk, a do pitcy pepsi z lodem i Ferduuuś (。◕‿‿◕。)
#femboy #teczowepaski
#femboy #teczowepaski
mirko_anonim +39
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Byłem bezdomnym przez 5 lat ( 20-25 lat) mieszkałem w pustostanie. Dnie spędzałem na chodzeniu po śmietnikach, piciu alkoholu i żebraniu pod marketami. Dziś jako 38 latek, mam żonę i 3 letnie dziecko i mega się męcze z tym wszystkim. Dziennie odczuwam presje, mase obowiązków, i mase wymagań powiązanych z dzieckiem i rodzinną. Nie pamiętam kiedy zrobiłbym coś dla siebie, od kiedy urodziło się dziecko. Pracuje, wracam z
Byłem bezdomnym przez 5 lat ( 20-25 lat) mieszkałem w pustostanie. Dnie spędzałem na chodzeniu po śmietnikach, piciu alkoholu i żebraniu pod marketami. Dziś jako 38 latek, mam żonę i 3 letnie dziecko i mega się męcze z tym wszystkim. Dziennie odczuwam presje, mase obowiązków, i mase wymagań powiązanych z dzieckiem i rodzinną. Nie pamiętam kiedy zrobiłbym coś dla siebie, od kiedy urodziło się dziecko. Pracuje, wracam z
#konsole #playstation4 #xboxone #gry
Assasing Creed Unity będzie działać w 900p i 30fps bo jedna z #nextgen konsol nie daje rady wygenerować grafiki w tej samej ilości klatek co druga w 1080p...
BK. Nie dość że konsole się na dobre nie zadomowiły w domach użytkowników to już okazują się przestarzałe.
Popieram zdanie że powinny były one wyjść 2 lata wcześniej.
nie, to nie są nasze argumenty. Nasze argumenty to takie, że jesteśmy w stanie wydać tyle samo albo i mniej na pc + gry, i grać w lepszej jakości, niekoniecznie
Kolejny fail :D
@kmicolo:
O prosze jak Mi dowaliłeś :P Zobacz czy Mnie stać - popatrz na moje posty i zobacz jaki mam sprzet. Nie mam PC (mam laptopa) i nie gram w gry ale wkurza Mnie wymadrzanie sie konsolowców. Za dobrze
@kmicolo: No i to zdanie pokazuje jak bardzo znasz się na sprzęcie.
Nie karmcie trolla.
@kmicolo: To masz tutaj http://www.purepc.pl/zestawy_komputerowe/jaki_komputer_kupic_zestawy_komputerowe_na_pazdziernik_2014?page=0,5
@Kazak77: nie kupowalem budzetowego sprzetu w kartonowej obudowie z zasilaczem marki noname ;) To bylo dobrze wydane 5k.
@Re-volt: no co ty, przeciez komp za 1400zl jest tak mocny, ze bez myszki da sie grac. G700 pozdrawia :)
@kmicolo: to podaj specyfikację tutaj xD Skoro Ci lol nie trzyma klatek to ktoś musiał Cię ostro wyruchać na 5koła xD
O tym wszystkim bylo wyzej, nie chce mi sie tego powtarzac :)
pokaz ten pc za 1800 zl ktory to uciagnie
wymien czesci pokaz test na yt potwierdzajacy twoja z-----a teorie
bo jak narazie black flag w pc za 4.5k chodzi w 45 fps, co jest smieszna wartoscia, zwazy na to ze na konsoli ps4 masz 1080p i 30 fps za 1.5k zl
moze niektore tytuly uciagnie ok... ale co z przyszloscia ?
tego pc juz nie rozbudujesz zabardzo a gry na starych pc wiadomo jak chodza, za 2 lata srednie i 720p to bedzie max co odpalisz
problem w tym ze swiat konsol przewyzsza pc pod wzgledem gier na kazdym kroku
juz nie wspomne o grach nintendo