Wpis z mikrobloga

#pcmasterrace

#konsole #playstation4 #xboxone #gry

Assasing Creed Unity będzie działać w 900p i 30fps bo jedna z #nextgen konsol nie daje rady wygenerować grafiki w tej samej ilości klatek co druga w 1080p...

BK. Nie dość że konsole się na dobre nie zadomowiły w domach użytkowników to już okazują się przestarzałe.

Popieram zdanie że powinny były one wyjść 2 lata wcześniej.
Shewie - #pcmasterrace 

#konsole #playstation4 #xboxone #gry

Assasing Creed Unity b...

źródło: comment_jwbi6Kq6yiEIYgjymeaZcomCcXD4AnGQ.jpg

Pobierz
  • 249
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kmicolo:

wasze argumenty to gry za darmo i ze mozna odpalic w 4k w 60fps na pecetach

nie, to nie są nasze argumenty. Nasze argumenty to takie, że jesteśmy w stanie wydać tyle samo albo i mniej na pc + gry, i grać w lepszej jakości, niekoniecznie
  • Odpowiedz
@podpora_demaga: dalem za pcta rok temu 5k i okazuje sie ze nawet league of legends po ostatnich aktualizacjach nie utrzymuje stabilnych 60fps :) Na konsoli bedzie wszystko dzialalo jak w dniu zakupu. Pokaz ten config za 10k czy widziales go tylko w necie,
  • Odpowiedz
a TY masz w pccie? AAx16 i MSAAx2 i nvidia psychx? Czy masz komputer po starszej siostrze z biedronki? Nie masz i nie bedziesz mial bo cie nie stac zlodzieju :D

@kmicolo:

O prosze jak Mi dowaliłeś :P Zobacz czy Mnie stać - popatrz na moje posty i zobacz jaki mam sprzet. Nie mam PC (mam laptopa) i nie gram w gry ale wkurza Mnie wymadrzanie sie konsolowców. Za dobrze
  • Odpowiedz
dalem za pcta rok temu 5k i okazuje sie ze nawet league of legends po ostatnich aktualizacjach nie utrzymuje stabilnych 60fps :)

@kmicolo: No i to zdanie pokazuje jak bardzo znasz się na sprzęcie.

Nie karmcie trolla.
  • Odpowiedz
@podpora_demaga: No zapomniałem o napędzie ale możesz go kupić za nawet 55 zł nie mówię o br, bo trzeba się zdecydować czy chcesz mieć w podobnej cenie i mocniejszy sprzęt czy poprostu trochę dopłacić. Większość ma już nawet klawiaturę i mysz, a jak nie to wybierz słabsza kartę i sobie dokup .

@kmicolo: To masz tutaj http://www.purepc.pl/zestawy_komputerowe/jaki_komputer_kupic_zestawy_komputerowe_na_pazdziernik_2014?page=0,5
  • Odpowiedz
@Karol191: w linku ktory podeslales za 1300 jest zestaw z integra :) I bez windowsa, myszy, klawiatury i pada. No tak, pcmadterrace lubi sie ciac nad klawiatura.

@Kazak77: nie kupowalem budzetowego sprzetu w kartonowej obudowie z zasilaczem marki noname ;) To bylo dobrze wydane 5k.

@Re-volt: no co ty, przeciez komp za 1400zl jest tak mocny, ze bez myszki da sie grac. G700 pozdrawia :)
  • Odpowiedz
nie kupowalem budzetowego sprzetu w kartonowej obudowie z zasilaczem marki noname ;) To bylo dobrze wydane 5k.

@kmicolo: to podaj specyfikację tutaj xD Skoro Ci lol nie trzyma klatek to ktoś musiał Cię ostro wyruchać na 5koła xD
  • Odpowiedz
@Linux__Shines: w kazdym takim temacie to samo

pokaz ten pc za 1800 zl ktory to uciagnie

wymien czesci pokaz test na yt potwierdzajacy twoja z-----a teorie

bo jak narazie black flag w pc za 4.5k chodzi w 45 fps, co jest smieszna wartoscia, zwazy na to ze na konsoli ps4 masz 1080p i 30 fps za 1.5k zl
  • Odpowiedz
@kmicolo: Przecież już ci odpowiedziałem na temat systemu myszki klawitury. I chodziło mi o zestaw 1500 zł bo takie ceny są w sklepie, jak chcesz to taniej możesz też znaleźć części pc. Może też dolicz miesięczna subskrypcje jaka musisz płacić za granie na multi :p .
  • Odpowiedz
@Karol191: smieszny argument, testy niestety pokazuja ze to jes bullshit i wcale tak nie jest

moze niektore tytuly uciagnie ok... ale co z przyszloscia ?

tego pc juz nie rozbudujesz zabardzo a gry na starych pc wiadomo jak chodza, za 2 lata srednie i 720p to bedzie max co odpalisz
  • Odpowiedz
pctowcy uwielbiaja sie podniecac ze maja lepsza wydajnosc w grach multiplatformowych xD a co z grami ktorych nigdy nie zobaczycie i nie zagracie ? uwielbiam opinie ze na pc za 5 tys zl gracie sobie na ultra xD a konsole za 1500 to c--j ( ͡° ʖ̯ ͡°)

problem w tym ze swiat konsol przewyzsza pc pod wzgledem gier na kazdym kroku

juz nie wspomne o grach nintendo
  • Odpowiedz