Aktywne Wpisy
CandyToy +1614
Najlepsze akcje wychodzą na spontanie…
Wczoraj miałem stłuczkę z #p0lka w roli głównej.
Wymusiła mi pierwszeństwo. Po stłuczce niemalże mnie prosiła, aby nie dzwonić na policję. Stwierdziła, że jej chłopak przywiezie gotówkę, ponieważ płacą wysokie AC i dla niej byłoby to korzystniejsze.
W sumie mi to pasowało, ponieważ bez policji nie zostałaby nigdzie odnotowana szkoda pojazdu, a dla nowego właściciela pokazałbym tylko zdjęcia małej szkody. Auto pozostałoby z czystą historią w systemie.
Wczoraj miałem stłuczkę z #p0lka w roli głównej.
Wymusiła mi pierwszeństwo. Po stłuczce niemalże mnie prosiła, aby nie dzwonić na policję. Stwierdziła, że jej chłopak przywiezie gotówkę, ponieważ płacą wysokie AC i dla niej byłoby to korzystniejsze.
W sumie mi to pasowało, ponieważ bez policji nie zostałaby nigdzie odnotowana szkoda pojazdu, a dla nowego właściciela pokazałbym tylko zdjęcia małej szkody. Auto pozostałoby z czystą historią w systemie.
PrawieJakBordo +1332
#przypalonykot dostał stołek w bezpiecznej odległości od kominka.
PS. Sezon grzewczy rozpoczęty
PS. Sezon grzewczy rozpoczęty
#konsole #playstation4 #xboxone #gry
Assasing Creed Unity będzie działać w 900p i 30fps bo jedna z #nextgen konsol nie daje rady wygenerować grafiki w tej samej ilości klatek co druga w 1080p...
BK. Nie dość że konsole się na dobre nie zadomowiły w domach użytkowników to już okazują się przestarzałe.
Popieram zdanie że powinny były one wyjść 2 lata wcześniej.
@Shewie: Konsole w ogóle nie powinny być traktowane poważnie, to tylko marketing, a faktycznie jedynym porządnym narzędziem do grania w gry jest wypasiony pecet, wypasiony, nie byle jaki. Taki wypasiony pecet jest faktycznie konsolą do gier. Zresztą to co napisał @primononnucere, pokazuje jak skuteczny jest ten marketing:
to na konsolach sa lepsze gry, to na pc nie powinno byc gier
widac ze nigdy nie miales konsoli i pieprzysz glupoty ze sie czytac nie da
myslisz ze kazdy kupuje ten wypasiony pc za 5 tys zl ? chyba ci sie pomylilo cos
beznadziejne podzespoly ? to konsole w danej cenie 1500 zl, przewyzszaja wszystkie pc do 2.5 tys zl i daja pewnosc ze pograsz przez
@pqp_1: a dziękuję, dziękuję
@pqp_1: a to dlaczego? konsola jest komputerem wyspecjalizowanym, ale ograniczonym, natomiast pc jest komputerem pełnym możliwości, dlatego nie widzę powodu, dla którego na pc miałoby nie być gier
@pqp_1: brat miał i ma nadal, a
powiedz mi ile na tym pc masz fps w pokemonach, gta V ? moze driveclub albo destiny
dam ci szanse, moze cos ze starszych gier... the last of us, uncharted trylogia, forza ?
porzadne gry na pc xDD wymien mi te porzadne gry ktore nie sa sieciowka i sa tylko na pc, czekam
i skoro te twoje gry pojda na pc, to dlaczego do