Wpis z mikrobloga

#pcmasterrace

#konsole #playstation4 #xboxone #gry

Assasing Creed Unity będzie działać w 900p i 30fps bo jedna z #nextgen konsol nie daje rady wygenerować grafiki w tej samej ilości klatek co druga w 1080p...

BK. Nie dość że konsole się na dobre nie zadomowiły w domach użytkowników to już okazują się przestarzałe.

Popieram zdanie że powinny były one wyjść 2 lata wcześniej.
Pobierz Shewie - #pcmasterrace 

#konsole #playstation4 #xboxone #gry

Assasing Creed Unity b...
źródło: comment_jwbi6Kq6yiEIYgjymeaZcomCcXD4AnGQ.jpg
  • 249
Popieram zdanie że powinny były one wyjść 2 lata wcześniej.

@Shewie: Konsole w ogóle nie powinny być traktowane poważnie, to tylko marketing, a faktycznie jedynym porządnym narzędziem do grania w gry jest wypasiony pecet, wypasiony, nie byle jaki. Taki wypasiony pecet jest faktycznie konsolą do gier. Zresztą to co napisał @primononnucere, pokazuje jak skuteczny jest ten marketing:

Odwieczna beka z pecetowców banalizujących rynek konsol wart miliardy dolarów na rzecz PC-maszynek,
@Twierdziciel: jestes jakis nienormalny

to na konsolach sa lepsze gry, to na pc nie powinno byc gier

widac ze nigdy nie miales konsoli i pieprzysz glupoty ze sie czytac nie da

myslisz ze kazdy kupuje ten wypasiony pc za 5 tys zl ? chyba ci sie pomylilo cos

beznadziejne podzespoly ? to konsole w danej cenie 1500 zl, przewyzszaja wszystkie pc do 2.5 tys zl i daja pewnosc ze pograsz przez
jestes jakis nienormalny

@pqp_1: a dziękuję, dziękuję

to na konsolach sa lepsze gry, to na pc nie powinno byc gier

@pqp_1: a to dlaczego? konsola jest komputerem wyspecjalizowanym, ale ograniczonym, natomiast pc jest komputerem pełnym możliwości, dlatego nie widzę powodu, dla którego na pc miałoby nie być gier

widac ze nigdy nie miales konsoli i pieprzysz glupoty ze sie czytac nie da

@pqp_1: brat miał i ma nadal, a
hehe, brat ma a ja czasem gram xDDD

powiedz mi ile na tym pc masz fps w pokemonach, gta V ? moze driveclub albo destiny

dam ci szanse, moze cos ze starszych gier... the last of us, uncharted trylogia, forza ?

porzadne gry na pc xDD wymien mi te porzadne gry ktore nie sa sieciowka i sa tylko na pc, czekam

i skoro te twoje gry pojda na pc, to dlaczego do