Aktywne Wpisy
CandyToy +1614
Najlepsze akcje wychodzą na spontanie…
Wczoraj miałem stłuczkę z #p0lka w roli głównej.
Wymusiła mi pierwszeństwo. Po stłuczce niemalże mnie prosiła, aby nie dzwonić na policję. Stwierdziła, że jej chłopak przywiezie gotówkę, ponieważ płacą wysokie AC i dla niej byłoby to korzystniejsze.
W sumie mi to pasowało, ponieważ bez policji nie zostałaby nigdzie odnotowana szkoda pojazdu, a dla nowego właściciela pokazałbym tylko zdjęcia małej szkody. Auto pozostałoby z czystą historią w systemie.
Wczoraj miałem stłuczkę z #p0lka w roli głównej.
Wymusiła mi pierwszeństwo. Po stłuczce niemalże mnie prosiła, aby nie dzwonić na policję. Stwierdziła, że jej chłopak przywiezie gotówkę, ponieważ płacą wysokie AC i dla niej byłoby to korzystniejsze.
W sumie mi to pasowało, ponieważ bez policji nie zostałaby nigdzie odnotowana szkoda pojazdu, a dla nowego właściciela pokazałbym tylko zdjęcia małej szkody. Auto pozostałoby z czystą historią w systemie.
PrawieJakBordo +1332
#przypalonykot dostał stołek w bezpiecznej odległości od kominka.
PS. Sezon grzewczy rozpoczęty
PS. Sezon grzewczy rozpoczęty
#konsole #playstation4 #xboxone #gry
Assasing Creed Unity będzie działać w 900p i 30fps bo jedna z #nextgen konsol nie daje rady wygenerować grafiki w tej samej ilości klatek co druga w 1080p...
BK. Nie dość że konsole się na dobre nie zadomowiły w domach użytkowników to już okazują się przestarzałe.
Popieram zdanie że powinny były one wyjść 2 lata wcześniej.
MAGIC (。◕‿‿◕。)
Według Ciebie trzeba mieć kartę za 2400, żeby odpalić tego asasyna? Na Twoim wykresie widać, że wystarczy 280x, które kupisz za 1000zł, ale widać, że lubisz używki, więc wyrwiesz jeszcze taniej. No a przecież 30fps w zupełności wystarcza, czyż nie? W końcu tyle masz na konsoli.
Troll jesteś i tyle.
Tak, kupowanie używanych samochodów też jest złe :)))
Fizyki nie oszukasz.... 150w (zgaduję) konsola nie da
trollowi już nie odpowiadam
Grami na PC zaoszczedzisz tyle ze zwroci Ci sie szybciej - niz placenie 2-3 wiecej za ta sama gre na konsole.
A pokaz Mi swoj dysk... zobaczymy czy za wszystko zapłaciłeś. Masz origianlną płyte każdego mp3 ktore masz na dysku ? Hmmmm wiec co .. jedno mozna piracic a na drugie przymykac oko ? piracenie to piracenie .. .ty nim tez jestes
Nastepny argument z dupy :)))