Aktywne Wpisy
PorzeczkowySok +26
femboy friday z pitcą, która wyszła spod moich rąk, a do pitcy pepsi z lodem i Ferduuuś (。◕‿‿◕。)
#femboy #teczowepaski
#femboy #teczowepaski
mirko_anonim +38
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Byłem bezdomnym przez 5 lat ( 20-25 lat) mieszkałem w pustostanie. Dnie spędzałem na chodzeniu po śmietnikach, piciu alkoholu i żebraniu pod marketami. Dziś jako 38 latek, mam żonę i 3 letnie dziecko i mega się męcze z tym wszystkim. Dziennie odczuwam presje, mase obowiązków, i mase wymagań powiązanych z dzieckiem i rodzinną. Nie pamiętam kiedy zrobiłbym coś dla siebie, od kiedy urodziło się dziecko. Pracuje, wracam z
Byłem bezdomnym przez 5 lat ( 20-25 lat) mieszkałem w pustostanie. Dnie spędzałem na chodzeniu po śmietnikach, piciu alkoholu i żebraniu pod marketami. Dziś jako 38 latek, mam żonę i 3 letnie dziecko i mega się męcze z tym wszystkim. Dziennie odczuwam presje, mase obowiązków, i mase wymagań powiązanych z dzieckiem i rodzinną. Nie pamiętam kiedy zrobiłbym coś dla siebie, od kiedy urodziło się dziecko. Pracuje, wracam z
#konsole #playstation4 #xboxone #gry
Assasing Creed Unity będzie działać w 900p i 30fps bo jedna z #nextgen konsol nie daje rady wygenerować grafiki w tej samej ilości klatek co druga w 1080p...
BK. Nie dość że konsole się na dobre nie zadomowiły w domach użytkowników to już okazują się przestarzałe.
Popieram zdanie że powinny były one wyjść 2 lata wcześniej.
@kmicolo: http://uk.ign.com/wikis/xbox-one/PS4_vs._Xbox_One_Native_Resolutions_and_Framerates
Komentarz usunięty przez moderatora
Motherboard ASRock FM2A55M-VG3+ Micro ATX FM2+ Motherboard
Memory G.Skill Ripjaws X Series 8GB (2 x 4GB) DDR3-1600
Nawet winrara i tcmd u mnie nie znajdziesz. Zapraszam do mnie. Przy okazji zobaczysz, jak wyglada granie na pececie za 10k zł (a to i tak lichy konfig w porównaniu z tym, co mają ludzie na overclock.net) :)))
Pisi master rejs lepszy, bo system, gry i filmy można z-----ć, a gaming rig za 6k zł kładzie
$84.00 @ Amazon
O, i steruj czymś postacią :D