Wpis z mikrobloga

#pcmasterrace

#konsole #playstation4 #xboxone #gry

Assasing Creed Unity będzie działać w 900p i 30fps bo jedna z #nextgen konsol nie daje rady wygenerować grafiki w tej samej ilości klatek co druga w 1080p...

BK. Nie dość że konsole się na dobre nie zadomowiły w domach użytkowników to już okazują się przestarzałe.

Popieram zdanie że powinny były one wyjść 2 lata wcześniej.
Shewie - #pcmasterrace 

#konsole #playstation4 #xboxone #gry

Assasing Creed Unity b...

źródło: comment_jwbi6Kq6yiEIYgjymeaZcomCcXD4AnGQ.jpg

Pobierz
  • 249
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kmicolo: A masz w konsoli FULL HD ? AAx16 ? MSAAx2 ? nvidia physx (taki przykład) albo inne smaczki z tej grafiki ? NIE MASZ TEGO I NIE BEDZIESZ MIAŁ xD
  • Odpowiedz
@kmicolo: znowu ad persona. Po co dalej próbujesz, już dawno przegrałeś, skoro się do takich zagrywek posuwasz? Cały czas tylko wspominasz o tym, jacy to my biedni nie jesteśmy i nas na dobrego pc nie stać, jakieś kompleksy?
  • Odpowiedz
@kmicolo: CPU AMD Athlon X4 860K 3.7GHz Quad-Core Processor

Motherboard ASRock FM2A55M-VG3+ Micro ATX FM2+ Motherboard

Memory G.Skill Ripjaws X Series 8GB (2 x 4GB) DDR3-1600
  • Odpowiedz
@only: wasze argumenty to gry za darmo i ze mozna odpalic w 4k w 60fps na pecetach na ktore przez cale zycie nie zarobicie, a sami gracie na low w 720p na monitorach 17". Ktos mial mi pokazac zestaw za 1k ktory uciagnie asasyna w 30fps w 980p i kiedy poprosilem zeby pokazal to nagle zniknal z dyskusji.
  • Odpowiedz
@NaxZST: Chcesz się założyć? :D Gdzieś od drugiej połowy lat 90. kupuje same oryginały.

Nawet winrara i tcmd u mnie nie znajdziesz. Zapraszam do mnie. Przy okazji zobaczysz, jak wyglada granie na pececie za 10k zł (a to i tak lichy konfig w porównaniu z tym, co mają ludzie na overclock.net) :)))

Pisi master rejs lepszy, bo system, gry i filmy można z-----ć, a gaming rig za 6k zł kładzie
  • Odpowiedz
@kmicolo: Mysz i klawiatura do 100 zł a pozatym większość osób ma już jakąś mysz i klawiaturę w domu.Co do systemu to możesz sobie nawet linuxa wziąć za darmo, niektórzy sprzedają nawet gdzieś windowsa podobno za 100zł, a i można nawet wypalić na dysku co jest podobno legalne i nie katywować. Co do cen to my mówimy o nowej konsole bo te części możesz też kupić używane jak konsola.

$84.00 @ Amazon
  • Odpowiedz