Aktywne Wpisy
CandyToy +1614
Najlepsze akcje wychodzą na spontanie…
Wczoraj miałem stłuczkę z #p0lka w roli głównej.
Wymusiła mi pierwszeństwo. Po stłuczce niemalże mnie prosiła, aby nie dzwonić na policję. Stwierdziła, że jej chłopak przywiezie gotówkę, ponieważ płacą wysokie AC i dla niej byłoby to korzystniejsze.
W sumie mi to pasowało, ponieważ bez policji nie zostałaby nigdzie odnotowana szkoda pojazdu, a dla nowego właściciela pokazałbym tylko zdjęcia małej szkody. Auto pozostałoby z czystą historią w systemie.
Wczoraj miałem stłuczkę z #p0lka w roli głównej.
Wymusiła mi pierwszeństwo. Po stłuczce niemalże mnie prosiła, aby nie dzwonić na policję. Stwierdziła, że jej chłopak przywiezie gotówkę, ponieważ płacą wysokie AC i dla niej byłoby to korzystniejsze.
W sumie mi to pasowało, ponieważ bez policji nie zostałaby nigdzie odnotowana szkoda pojazdu, a dla nowego właściciela pokazałbym tylko zdjęcia małej szkody. Auto pozostałoby z czystą historią w systemie.
PrawieJakBordo +1332
#przypalonykot dostał stołek w bezpiecznej odległości od kominka.
PS. Sezon grzewczy rozpoczęty
PS. Sezon grzewczy rozpoczęty
#konsole #playstation4 #xboxone #gry
Assasing Creed Unity będzie działać w 900p i 30fps bo jedna z #nextgen konsol nie daje rady wygenerować grafiki w tej samej ilości klatek co druga w 1080p...
BK. Nie dość że konsole się na dobre nie zadomowiły w domach użytkowników to już okazują się przestarzałe.
Popieram zdanie że powinny były one wyjść 2 lata wcześniej.
Argument z grami też nie jest do końca trafiony. Na konsoli są używki - kupujesz grę, sprzedajesz grę (nie ma steam drm, jak na piecu), ale co ważniejsze jest ps plus. Oplacasz groszowy abonament i masz dostęp do hitowych gierek. Acz fakt, to nie steam i dwuletnie gry aaa za
@xolur: no tak, torrentow nie sprzedaja na plytach. Ale argument o cenie gier na konsole to podstawa :)
@podpora_demaga: Serio chcesz rozwijać pozagrowy temat między pc, a konsolami? :D
@xolur: pewnie, nie liczmy br, bo jest drogi i piec w cenie ps4 wypadnie jeszcze gorzej, hahahaha.
@podpora_demaga: Efekt taki sam, jak spiracenie gry. Dla producenta nie robi to różnicy czy kupisz używkę czy ją spiracisz, w obu przypadkach nie dostanie Twoich pieniędzy. Pozostaje tylko kwestia moralna, kupując używkę możesz sobie powiedzieć, że jesteś uczciwy.