Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@osael: wiesz, zrobili to dobrowolnie i wiedzieli że nikt im nic nie obiecuje za to że to zrobią więc wykop.pl by musiał się okazać szlachetny żeby im dać hajsy za to a wydaję mi się że bycie szlachetnym nie jest dobrą cechą w biznesie xD
  • Odpowiedz
@osael: imo byloby zle jakby aplikacja zostala oficjalna appka - Michal i LubieLiscie wlozyli w to sporo pracy (bezinteresownie, bo raczej wiedza ze predzej dorobia sie na roznoszeniu ulotek niz na piataku ktorego i tak zaplaci 10% uzytkownikow ;) , a wykop dostalby pelnowartosciowy produkt za free - w takim wypadku mozna byloby zlikwidowac etaty programisty i grafikow (przeciez predzej czy pozniej jacys pasjonasci i tak zrobia za darmola) ;)
  • Odpowiedz
@osael: mogę im tylko współczuć, prawda? :) albo alternatywnie mieć to gdzieś. :)

żadna z aplikacji na wp nie powstaje po to, by zrobić dobrze administracji, nie próbujcie uszczęśliwiać ich na siłę.
  • Odpowiedz
@woda-utleniona: No właśnie przecież nikt nie używa WP, nie wiem czemu ci użytkownicy androida domagają się jakiś niewyobrażonych rzeczy dla systemu, którego nikt nie używa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz