Wpis z mikrobloga

@vlodar: no, u mnie też był dzisiaj kurier. dawno sie tak nie jarałem jak dzisiaj. ostatnio chyba po zakupie kindle.

co do zaproszeń, ciekawa sprawa - zdobyłem jedno zapro, kupiłem fona dla kumpla, po miesiącu dostałem 3 zapro, jedno dla siebie, dwa na wypok, dzisiaj przyszedł fon i kolejne 3 zapro na to pierwsze konto. chyba chłopaki z oneplus zobaczyli że skuteczny marketnig im uprawiam ;)
  • Odpowiedz
@DeXIoR: @forest23

spóźniłem się ()

Jak ktoś będzie miał jeszcze invite do obdarowania to czatuje z wypiekami na ryju.

Ps. jak wygląda przesyłka skoro Polski nie ma na liście? Z jakimś pośrednikiem przez Niemcy braliście?
  • Odpowiedz
@Eco999: mam jeszcze jedno, ale obczaj najpierw dokładnie czy jesteś w stanie kupić, szkoda żeby przepadło. do Polski da się przez pośrednika niemieckiego, ja nie jestem w temacie bo odbierałem swojego bezpośrednio na niemiecki adres.
  • Odpowiedz
@forest23: O ile rozkminie jutro rano skuteczny transport telefonu do Polaski to jestem nawet bardziej niż w stanie go kupić. Chyba, że nie da się płacić kartą, przelewem bankowym lub paypalem.
  • Odpowiedz