W dzień jestem zwykłą, prostą studentką wzornictwa, za to w nocy... w nocy zamieniam się w zwierzę.
Zamieniam się w... pracownika ochrony xD
Czy tylko ja kisnę z tego, że dziewczę <50kg pracuje na ochronie obiektu?
Co prawda to bardziej praca ciecia (wydawanie kluczy i siedzenie na fejsie 12h) ale i tak będę czuła się urodzonym zabójcą, kiedy ktoś spyta gdzie pracuję.
-Na ochronie - odpowiem wtedy głosem Lindy i zaciągnę się Mocnym wymiętolonym od noszenia w kieszeni.
@Jofridd: Dla stróża polecam prenumeratę krzyżówek 100/200/1000 Panoramicznych. A tak serio to jakoś ciężko sobie ciebie wyobrazić jako ochroniarza, jeszcze z tymi wielkimi, pięknymi, wyrazistymi oczami. Ochrona kojarzy mi się raczej ze starymi cieciami co przychodzą na nocnej zmianie z ćwiartką i karzą z nimi pić bo samemu im smutno. co ciekawe stare ciecie mają zawsze dużo różnych ciekawych historii do opowiadania.
@przemyslany_nick: No ja nie blokuję ludzi, nawet jak im grożę, że to zrobię. Chyba, że ktoś się odnosi do mnie bez szacunku, ale wtedy mam wyrzuty sumienia i po prostu zgłaszam do moderacji a oni robią porządek:)
@chilloutcaffe: Nie no i tak mimo zapewnień, że dadzą mi czas na studia okazało się, że nie dostanę wolnego w dniach nauki:P Więc praca na cieciowni to dla mnie najwygodniejsza opcja, a zarabiam ~1zł mniej za nie robinie niczego.
W dzień jestem zwykłą, prostą studentką wzornictwa, za to w nocy... w nocy zamieniam się w zwierzę.
Zamieniam się w... pracownika ochrony xD
Czy tylko ja kisnę z tego, że dziewczę <50kg pracuje na ochronie obiektu?
Co prawda to bardziej praca ciecia (wydawanie kluczy i siedzenie na fejsie 12h) ale i tak będę czuła się urodzonym zabójcą, kiedy ktoś spyta gdzie pracuję.
-Na ochronie - odpowiem wtedy głosem Lindy i zaciągnę się Mocnym wymiętolonym od noszenia w kieszeni.
#przemyslenia #kawatime #oswiadczenie #truestory #pracbaza #bekazjofridd
Że ludzie próbują, ale że tak się nie da... xD Dziękuję <3
pensja nie duża,
światło się zgasi,
coś się #!$%@?...
Ło, o dziwo nie jestem zablokowany u którejś, z kobiet "wyzwolonych" :o
@Jofridd: rzeczywiście w zwierze :) w leniwca ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To raczej mnie ludzi blokują ;_;