Aktywne Wpisy

iquiet +23
W wieku 30 lat odkryłem dwie rzeczy.
Tostami nie najesz się choćbyś zjadł 6-7, krokietami również.
Jem już chyba 5 krokieta i czuję, że muszę coś zjeść innego, żeby się najeść ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tostami nie najesz się choćbyś zjadł 6-7, krokietami również.
Jem już chyba 5 krokieta i czuję, że muszę coś zjeść innego, żeby się najeść ( ͡° ͜ʖ ͡°)
rybka11111 +112
#januszebiznesu #patologiazewsi #patologiazmiasta takie coś wyskoczyło mi na fb, w komentarzach dobra odklejka xD
źródło: temp_file1059936090826305319
Pobierz

Jak ja kocham stackoverflow. Zadajesz pytanie, znajdzie się kilku typowych ludzi rodem z elektrody podrzucających linki. Mówisz kulturalnie że już tam byłeś ale nic nie zrozumiałeś z tego. Czekasz kilka godzin... nagle BUUUM.
Pojawia się mega haksiorek który nie kopiuje jakiś artów z innych stron, ani nie daje ci linka do skryptu akademickiego tylko SAM PISZĘ KROK PO KROKU WYTŁUMACZENIE JAK KROWIE NA MIEDZY.
Niektórzy ludzie albo urodzili się z tak dobrodusznym charakterem albo po prostu im się nudzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nigdy się na nich nie zawiodłem. A na polskich forach? "Było wałkowane 2 razy, użyj szukajki. Temat zamykam"
Z autopsji wiem, że łatwiej tak niż przedzierać się przez dokumentację. Chociaż niektórzy nie mają z tym problemu.
Tu na mirko jest paru ludzi naprawde ogarnietych. Wiem, bo czesc z nich spotkalem osobiscie, czesc mam na linkedine. Widze czym sie zajmuja i jakie maja doswiadczenie.
I nie dziwie sie ze nie chca juz poswiecac
Bardzo często natomiast działa to na zasadzie: nie wiem jak ci pomóc, ale mam wolne 20 minut i z chęcią sam się czegoś dowiem, a na koniec opiszę ci to w kilku zdaniach (podobne
@msq: Albo pytania "Kto ma certyfikat XYZ?"
@Rev: Nie wiem w jakim świecie żyjesz, ale musi tam być miło, trochę ci zazdroszczę (poważnie). Bo tutaj, w prawdziwym świecie, kilka tys wpisów na
Trochę żałuję, że wcześniej się nie zacząłem angażować w zagraniczne społeczności, bo to jednak inny świat, gdzie codziennie można sobie np. podyskutować na reddicie o C++ ze Stephanem
Autor mówi coś w stylu, że chociaż nie jest programistą Javy to bardziej opłacało mu się nabijać reputację na pytaniach z Javy do których szukał odpowiedzi w Googlach przez 5 minut niż na trudniejszych pytaniach z innych dziedzin dla których zredagowanie odpowiedzi wymagało ok. godziny.