Aktywne Wpisy

mirko_anonim +130
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Usunąłem tu konto, więc nie wrzucę znaleziska, ale dla tematów demograficznych poświęcam się i wrzucam z anonima. Zanosi się, że na 2024 Polska będzie miała najgorszą dzietność w Europie. Obecnie jest to 1.1 jak widać. Ciekawe kiedy TFR tgeo narodu spadnie poniżej 1.0, może jak dopompujemy deweloperom to się polepszy?
#nieruchomosci #demografia #ekonomia
────────────────
Usunąłem tu konto, więc nie wrzucę znaleziska, ale dla tematów demograficznych poświęcam się i wrzucam z anonima. Zanosi się, że na 2024 Polska będzie miała najgorszą dzietność w Europie. Obecnie jest to 1.1 jak widać. Ciekawe kiedy TFR tgeo narodu spadnie poniżej 1.0, może jak dopompujemy deweloperom to się polepszy?
#nieruchomosci #demografia #ekonomia
────────────────
źródło: total-fertility-rate-in-europe-2023-4-data-v0-75tkkqth5kzc1
Pobierz
NiemrawySasiad +119

Również pozdrawiam i życzę udanej reszty tego czwartku :)
podaje brednie, a nie rozwiązanie. Absurdem jest założenie, że: JA=TAK jest kompletnym językiem osoby PRAWDA, DA=NIE jest kompletnym językiem osoby FAŁSZ i [JA=TAK, DA=NIE] jest kompletnym językiem osoby LOS. Kolejnym absurdem jest przyjęcie, że za pomocą jednego pytania do osoby na pozycji A ustalamy - A jest L albo A nie jest L. Jeśli na pytanie pierwsze A odpowie DA, to na mocy powyższych bredni osoba A nie tylko nie jest
podaje brednie, a nie rozwiązanie. Absurdem jest założenie, że: JA=TAK jest kompletnym językiem osoby PRAWDA, DA=NIE jest kompletnym językiem osoby FAŁSZ i [JA=TAK, DA=NIE] jest kompletnym językiem osoby LOS. Kolejnym absurdem jest przyjęcie, że za pomocą jednego pytania do osoby na pozycji A ustalamy - A jest L albo A nie jest L. Jeśli na pytanie pierwsze A odpowie DA, to na mocy powyższych bredni osoba A nie tylko
podaje brednie, a nie rozwiązanie. Absurdem jest założenie, że: JA=TAK jest kompletnym językiem osoby PRAWDA, DA=NIE jest kompletnym językiem osoby FAŁSZ i [JA=TAK, DA=NIE] jest kompletnym językiem osoby LOS. Kolejnym absurdem jest przyjęcie, że za pomocą jednego pytania do osoby na pozycji A ustalamy - A jest L albo A nie jest L. Jeśli na pytanie pierwsze A odpowie DA, to na mocy powyższych bredni osoba A nie tylko
Co to w ogóle znaczy? Osoba prawda może odpowiedzieć ja lub da. Chyba nie zrozumiałeś przykładowego rozwiązania.
Q1: Ask god B, "If I asked you 'Is A Random?', would you say ja?". If B answers ja, either B is Random (and is answering randomly), or B is not Random and the answer indicates that A is indeed Random. Either way,
Komentarz usunięty przez autora
Przy okazji, zapis JA=NIE≡0 nie ma żadnego sensu. ≡ to