Wpis z mikrobloga

Dotarły wczoraj pierwsze paczuchy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

1. zegarek skeleton już był opisywany wszystko OK no może słaby pasek taka cerata ;)

2. Mini router wifi 3G USB - to akurat rzecz, która była mi potrzebna w pracy. Z jednej karty i jednego modemu 3G mam teraz internet w komp stacjonarnym przez LAN w netbooku i telefonie przez wifi.

Jak chciałem podłączyć okazało się że gniazdo zasilania jest przesunięte w stosunku do otworu w obudowie. Nie dało się włożyć wtyczki mini USB.

W-------m się lekko bo dałem całe 4 dolany z wysyłką ;) zrobiłem foto i wysłałem do wish. Zaraz była odpowiedź że sorry dostanę refund.

Router dzisiaj otworzyłem naprawiłem i działa jak ta lala więc ogólnie bardzo polecam (ʘʘ)

#pokazzakupy #wish
oracz - Dotarły wczoraj pierwsze paczuchy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

1. zegarek skeleton już był op...

źródło: comment_IXxYImCcfFqqpBIF2v0gva0L9SrDO3xC.jpg

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@oracz: musiałeś coś konfigurować w tym routerze? bo zmówiłem taki sam i tworzy mi normalnie sieć wifi ale w ogóle nie łączy mi się z internetem... a i jakiego modemu używasz? jakiś huawei hlink?
  • Odpowiedz
@Dax13: nie, sam wszystko poustawiał sobie odnośnie internetu, ja ustawiłem tylko swój ssid i hasło do wifi,

może masz niekompatybilny modem, spróbuj na innym, mój to huawei E173, pierwszym razem długo musiałem czekać na połączenie
  • Odpowiedz