1. zegarek skeleton już był opisywany wszystko OK no może słaby pasek taka cerata ;)
2. Mini router wifi 3G USB - to akurat rzecz, która była mi potrzebna w pracy. Z jednej karty i jednego modemu 3G mam teraz internet w komp stacjonarnym przez LAN w netbooku i telefonie przez wifi.
Jak chciałem podłączyć okazało się że gniazdo zasilania jest przesunięte w stosunku do otworu w obudowie. Nie dało się włożyć wtyczki mini USB.
W-------m się lekko bo dałem całe 4 dolany z wysyłką ;) zrobiłem foto i wysłałem do wish. Zaraz była odpowiedź że sorry dostanę refund.
Router dzisiaj otworzyłem naprawiłem i działa jak ta lala więc ogólnie bardzo polecam (ʘ‿ʘ)
@oracz: musiałeś coś konfigurować w tym routerze? bo zmówiłem taki sam i tworzy mi normalnie sieć wifi ale w ogóle nie łączy mi się z internetem... a i jakiego modemu używasz? jakiś huawei hlink?
1. zegarek skeleton już był opisywany wszystko OK no może słaby pasek taka cerata ;)
2. Mini router wifi 3G USB - to akurat rzecz, która była mi potrzebna w pracy. Z jednej karty i jednego modemu 3G mam teraz internet w komp stacjonarnym przez LAN w netbooku i telefonie przez wifi.
Jak chciałem podłączyć okazało się że gniazdo zasilania jest przesunięte w stosunku do otworu w obudowie. Nie dało się włożyć wtyczki mini USB.
W-------m się lekko bo dałem całe 4 dolany z wysyłką ;) zrobiłem foto i wysłałem do wish. Zaraz była odpowiedź że sorry dostanę refund.
Router dzisiaj otworzyłem naprawiłem i działa jak ta lala więc ogólnie bardzo polecam (ʘ‿ʘ)
#pokazzakupy #wish
źródło: comment_IXxYImCcfFqqpBIF2v0gva0L9SrDO3xC.jpg
Pobierznp tu: https://www.wish.com/search/router%203g#cid=533d0331796f6843c1894d3e
może masz niekompatybilny modem, spróbuj na innym, mój to huawei E173, pierwszym razem długo musiałem czekać na połączenie
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_cS6FnEaUd8I1IiU25WyzPwDxrXLgX7Lj.jpg
Pobierzźródło: comment_4nNSL6AKEQodcq34Ox8t5Btf665l3Yz7.jpg
Pobierzźródło: comment_nPbwEALXdEolQKuDIesdb2ysjoZ7zNAK.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Najważniejsze że na razie bardzo dobrze działa