Aktywne Wpisy

annlupin +19
wino sb pije słucham muzyczek a spanko miało być nom

Teuvo +9
odkręciłem kaloryfery żeby się nie zapowietrzyły jak zaczną grzać a one się ciepłe zrobiły oni są przecież jacyś psychicznie chorzy w tej spółdzielni kto to widział we wrześniu grzać przecież ja jeszcze przy otwartym oknie siedzę jest 13 stopni w tym momencie o północy
a tak w ogóle to się zrobiły ciepłe dwa a jeden jest zimny i co teraz niby zapowietrzył się przez tych debili czy co czemu nie grzeje i
a tak w ogóle to się zrobiły ciepłe dwa a jeden jest zimny i co teraz niby zapowietrzył się przez tych debili czy co czemu nie grzeje i
źródło: 943b0fcaba6cd9051ecc17f7dea27261524d1517
Pobierz

@durielek: co?
Tak to istniało od wieków i tak
@seoama: co masz przez to na myśli? Bo jeżeli siedzisz ze swoją dziewczyną w restauracji albo trzymasz ją za rękę to czy to jest obnoszenie się? Czy jak mówisz kumplowi w pracy, że poderwałeś fajną lalę w pubie to to jest obnoszenie się z heteroseksualizmem?
Jeżeli nie, to dlaczego homoseksualni mieliby nie robić dokładnie tego samego?
Nie przeszkadzałoby mi również, gdyby geje między sobą
@seoama: jakie to specjalne przywileje?
@durielek: Chociażby taki, żeby zwracać się do niego per pani, chociaż jest facetem i mówienie na pani jest niezgodne z logiką i prawdą.
Podobnie mają nauczyciele w liceach, do których zwraca się per profesor, chociaż zazwyczaj są tylko magistrami. Tylko, że oni mają taki przywilej zwyczajowo i większość go uznaje. Natomiast Rafalala takiego przywileju nie ma i się go domaga.
ja j---e, już nawet zapomniałem o istnieniu tego czegoś, a tu znów fejm na propsie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@snapwheed: a to twoje dzieci są? Jeżeli rodzice biologiczni oddając dziecko do adopcji powiedzą "nie obchodzi nas, kto weźmie tego dzieciaka, geje też mogą byc" to co ci do tego? Ja jestem za tym, żeby rodzice
@seoama: Zaplusuj każde zdjęcie rafaella, razem z resztą, którzy sobie go nie życzą oglądać spraw, że po raz siedemset pięćdziesiąty pierwszy znajdzie się w gorących. Marudź, że takie sprawy powinny być prywatne i nie należy ich wyciągać na widok publiczny. #logikapodludzi
Czym się różni nazywanie rafalalali "tym czymś", od nazywania mnie "podczłowiekiem"? Ja nie jestem już tolerancyjny, a Ty jesteś?