Aktywne Wpisy

Ojciec ma kompa, który już się pod W11 nie nadaje (i5-6gen i 8GB RAM). W10 mu się wysypał po jakiejś aktualizacji. Nie chce mi się go reinstalować, skoro w październiku i tak skończy się wsparcie (ma przedłużone po rejestracji), dlatego myślę o jakimś linugzie. Co będzie najbardziej zbliżone do W10? Myślę o Mincie z Cinnamonem. Fajnie by było, gdyby toto się samo aktualizowało (jak ChromeOS)
#linux #linuxmint #
#linux #linuxmint #

petugh +68
źródło: 1000002157
Pobierz

@durielek: co?
Tak to istniało od wieków i tak
@seoama: co masz przez to na myśli? Bo jeżeli siedzisz ze swoją dziewczyną w restauracji albo trzymasz ją za rękę to czy to jest obnoszenie się? Czy jak mówisz kumplowi w pracy, że poderwałeś fajną lalę w pubie to to jest obnoszenie się z heteroseksualizmem?
Jeżeli nie, to dlaczego homoseksualni mieliby nie robić dokładnie tego samego?
Nie przeszkadzałoby mi również, gdyby geje między sobą
@seoama: jakie to specjalne przywileje?
@durielek: Chociażby taki, żeby zwracać się do niego per pani, chociaż jest facetem i mówienie na pani jest niezgodne z logiką i prawdą.
Podobnie mają nauczyciele w liceach, do których zwraca się per profesor, chociaż zazwyczaj są tylko magistrami. Tylko, że oni mają taki przywilej zwyczajowo i większość go uznaje. Natomiast Rafalala takiego przywileju nie ma i się go domaga.
ja j---e, już nawet zapomniałem o istnieniu tego czegoś, a tu znów fejm na propsie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@snapwheed: a to twoje dzieci są? Jeżeli rodzice biologiczni oddając dziecko do adopcji powiedzą "nie obchodzi nas, kto weźmie tego dzieciaka, geje też mogą byc" to co ci do tego? Ja jestem za tym, żeby rodzice
@seoama: Zaplusuj każde zdjęcie rafaella, razem z resztą, którzy sobie go nie życzą oglądać spraw, że po raz siedemset pięćdziesiąty pierwszy znajdzie się w gorących. Marudź, że takie sprawy powinny być prywatne i nie należy ich wyciągać na widok publiczny. #logikapodludzi
Czym się różni nazywanie rafalalali "tym czymś", od nazywania mnie "podczłowiekiem"? Ja nie jestem już tolerancyjny, a Ty jesteś?