Wpis z mikrobloga

@m_i_n: Myślałem, że skoro to Twoja gra to będziesz wiedział. JP na 80%(Jestem Pewien na 80%), że była na jakiejś płytce z gazetki, ale tak jak mówię - kilka lat temu. Tak z 5 może.
@Wiedmolol: Wiesz, nie jestem w stanie ogarnąć gdzie i kto zamieszcza grę. O ile jeszcze gdy jest to link do strony to widzę w statystykach odwiedzin, o tyle jeśli dali exe na CD to już o to trudniej :) Ale jeśli tak było to tylko się cieszyć. Niestety grę wypromować jest strasznie trudno. Z doświadczenia zauważyłem że program znacznie łatwiej bo jest mnóstwo serwisów typu "baza softu".
@m_i_n: nie lepiej było ją zrobić jako grę przeglądarkową? Sam bym chętnie sprawdził, ale kurcze, jakoś nie lubię instalować rzeczy, które potencjalnie po 10 minutach wyłączę i zapomnę, a chyba jest na tyle lekka, że w przeglądarce by się idealnie nadawała i łatwiej by Ci ją było tez rozpromować
@Eoghan: Masz rację, tylko sęk w tym że ona powstała w 2002 jeśli mnie pamięć nie myli ;) a wtedy jeszcze techniki takie jak AJAX czy canvas nie były na tyle rozwinięte albo nie istniały. Druga sprawa, że tam dość sporo pakietów przelatuje (małych ale jednak) i trzeba by albo robić to socketami w JSie, albo katować AJAXem przeglądarkę.